Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010
Ο ΟΦΗ αγχώνεται. Αυτό δεν είναι κακό. Εξάλλου όταν μια μεγάλη ομάδα δέχεται πίεση, είναι φυσιολογικό. Όμως το άγχος έφυγε.

Ήταν και τέτοια η εμφάνιση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, που φρόντισε ώστε να φύγουν όλοι χαμογελαστοί από το "Γεντί Κουλέ". Βλέπετε, η πρεμιέρα απέναντι στην Βέροια και η εμφάνιση μεσοβδόμαδα στο παιχνίδι με την Χερσόνησο δημιούργησε μια μικρή ανασφάλεια.


Μια ανασφάλεια που είχε μετατραπεί στον ΟΦΗ σε άγχος, κάτι το οποίο συζητούσαν και οι παίκτες μεταξύ τους. Για αυτόν τον λόγο και ο Χατζηνικολάου μιλώντας τους, τους το είχε πει: "Μην αγχώνεστε. Σας πιστεύω και σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη".

Ακόμα και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, φαινόταν ότι υπήρχε άγχος. Ο Χατζηνικολάου αν ήταν προπονητής μπάσκετ θα είχε δεχτεί... τουλάχιστον τέσσερις τεχνικές ποινές. Πάνω - κάτω, δεν σταμάτησε να δίνει οδηγίες στους παίκτες του. Επίσης, όποιος είδε χθες τα τηλεοπτικά πλάνα με τους παίκτες του ΟΦΗ να πηγαίνουν στα αποδυτήρια διαπίστωσε ότι έφυγε ένα μεγάλο βάρος από πάνω τους.

Καταλύτης ο ΓιακούμπουΗ "σπίδα" άναψε στο δεύτερο ημίχρόνο όταν πήρε μπροστά ο Γιακούμπου. Ο νεαρός Γκανέζος αποδεικνύεται σε "λίρα εκατό" για τον ΟΦΗ και χθες μπορεί να μην σκόραρε όμως αποτέλεσε τον παίκτη - καταλύτη για να πάρει μπροστά η ομάδα.

Με την "σπιρτάδα" του, την ταχύτητα του και την ενέργεια που δίνει στην επίθεση "ανεβάζει" τους συμπαίκτες του. Και παράλληλα απελευθερώνει τον Αγρίτη. Ο Ανέστης, ήταν πέρυσι πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ με 10 γκολ και φέτος ξεκίνησε δυνατά πετυχαίνοντας τα δύο πρώτα. Η παρουσία των Γιακούμπου, Γκουεί του δίνει την ευκαιρία να έχει μεγαλύτερο πεδίο δράσης και να μην ανακυκλώνεται σε ατομικές ενέργειες και καθήλωση στα δεξιά.
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο