Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010
Μπορεί ο ΟΦΗ να πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου επικρατώντας 2-1 της Χερσονήσου, εντούτοις με την απόδοσή του προβλημάτισε τους οπαδούς του.

Οι παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου είχαν την ευκαιρία να δείξουν σήμερα στο Παγκρήτιο ένα καλύτερο πρόσωπο από ότι στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος, βρίσκοντας απέναντι τους μια υποδεέστερη ομάδα. Παρόλα αυτά την πέταξαν στα σκουπίδια και δεν είναι τυχαίο ότι σε κάποιες περιπτώσεις ακούστηκαν και σφυρίγματα από τους περίπου 2000 οπαδούς του ΟΦΗ που βρέθηκαν στο Παγκρήτιο. Πάνω βέβαια που ο κόσμος άρχισε να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του, ήρθε το 1-0 από τον Γιακούμπου στο 43', ενώ στο 50' ο Αγρίτης έκανε με μονοκόμματο σουτ το 2-0 και οι αντιδράσεις καταλάγιασαν.
Η Χερσόνησος ξαναμπήκε στο κόλπο όταν ο Μονιάκης ανέτρεψε τον Στρατήγη στο 69' και ο Φιλιππάκος ευστόχησε στην εσχάτη των ποινών, ωστόσο δεν μπόρεσε να φτάσει στο 2-2 που θα οδηγούσε το ματς στην παράταση. Υπομονή ζήτησε μετά το τέλος του ματς ο Χατζηνικολάου, την ώρα που ο Αγγελος Βαρδάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και για το γεγονός ότι ήταν πολύ καλύτεροι συγκριτικά με το ματς κόντρα στην Αγία Παρασκευή.
Αξίζει τέλος να σημειώσουμε ότι ο Ουκάρ, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους του ΟΦΗ, υπέστη διάστρεμμα στο 60' (αντικαταστάθηκε) και η συμμετοχή του στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας κρίνεται ως εξαιρετικά αμφίβολη. Πολύ καλός για τους φιλοξενούμενους ήταν και ο Γιακούμπου.
Πηγη: Dokari

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο