Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Βαγγέλης Βλάχος επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ για τον Μούρτο μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

O προπονητής του ΟΦΗ μιλώντας στον Μανόλη Χρονάκηεπιβεβαίωσε το προηγούμενο, αποκλειστικό, ρεπορτάζ του athleticradio.gr για τον Σπύρο Μούρτο λέγοντας ότι «είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει αρκετά».

Όσον αφορά τη νίκη του ΑΓΟΡ, ο Βαγγέλης Βλάχοςστάθηκε στην βοήθεια του κόσμου αλλά και στο πάθος που έδειξαν οι παίκτες του.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βαγγέλη Βλάχου στον Athletic Radio 104,2:


Για τον Σπύρο Μούρτο: «Είναι ένα νέο παιδί που μπορεί να μην έχει παραστάσεις όμως είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος. Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι στα τελευταία παιχνίδια του Άρη είχε συμμετοχή, στάθηκε καλά και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει αρκετά».

Για τη νίκη επί του ΑΓΟΡ: «Ήταν μια νίκη που την θέλαμε πολύ, δεν παρατήσαμε το παιχνίδι αν και δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι. Δεν έχουμε δουλέψει ακόμα κομμάτια στην άμυνα και την επίθεση όμως παλέψαμε το παιχνίδι και καταφέραμε να το κερδίσουμε».

Για το κύπελλο Ελλάδας: «Τέτοιοι αγώνες μας δίνουν υψηλό κίνητρο για να συνεχίσουμε. Πολλές φορές η εμπειρία μου λέει ότι όταν μια ομάδα πάει καλά στο κύπελλο, την «πατάει» στο πρωτάθλημα. Όμως ο ΟΦΗ παίζει πάντα για τη νίκη και αυτός είναι ο στόχος μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όσο πιο πολλά παιχνίδια γίνεται όμως το λέω ξανά ότι στόχος είναι το πρωτάθλημα. Είναι πολύ νωρίς για όλες τις ομάδες, τέτοια παιχνίδια έχουν την σοβαρότητα τους όμως ουσιαστικά είναι παιχνίδια προετοιμασίας».

Για το Κρητικό μπάσκετ: «Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα εκδίκησης. Υπάρχει θέμα πρεστίζ επειδή είναι ομάδα του νησιού. Το μπάσκετ στην Κρήτη πάει καλά αυτήν την εποχή. Το καλό είναι ότι το Ηράκλειο και ο Εργοτέλης βρίσκονται σε καλό επίπεδο και αυτό το γεγονός θα μας βοηθήσει αρκετά καλά στο να δίνουμε δυνατά φιλικά».

Για το φετινό ρόστερ του ΟΦΗ: «Το σκεπτικό ήταν να γίνει μια γενικότερη ανανέωση στην ομάδα. Είχαμε συμφωνήσει με την διοίκηση ότι αυτή η ομάδα έκανε τον κύκλο της. Θέλαμε να ρίξουμε τον μ.ο. ηλικίας και να διαλέξουμε πιο αθλητικά παιδιά ώστε να παίξουμε πιο θεαματικό μπάσκετ. Το σημαντικό στην στελέχωση της ομάδας ήταν η ταχύτητα και πιστεύω ότι τα καταφέραμε σε ένα μεγάλο ποσοστό. Όμως είναι έμπειρα παιδιά και παράλληλα έχουν την δίψα να διακριθούν. Πάνω από όλα η ομάδα, υπάρχει ένας στόχος και πιστεύω ότι στο τέλος θα βρεθεί ο ΟΦΗ εκεί που ήταν και ακόμα παραπάνω».

Για το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής: «Είναι ένας μαραθώνιος 30 αγωνιστικών. Όλες οι ομάδες κάνουν κάποια «κοιλιά» και θα πρέπει να φανούμε εκεί πραγματική ομάδα. Έχουμε παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στην κατηγορία και θέλαμε να δημιουργήσουμε έναν «κορμό» ώστε του χρόνου να μην κάνουμε πολλές προσθήκες. Πιστεύω ότι οι ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο είναι η Λευκάδα, το Πέραμα, η Κηφισιά, το Τρίκαλα και εμείς. Αυτό θα είναι το γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την άνοδο για την Α2. Τρεις είναι οι θέσεις της ανόδου όμως κάθε χρόνο μένουν κενές περισσότερες θέσεις».

Για την κίνηση συγχώνευσης με το Μαρούσι: «Ήταν ένα εγχείρημα με μια ομάδα που είχε πολλά χρέη. Το Μαρούσι είναι 100 χρόνια σωματείο και για αυτόν τον λόγο υπήρχαν αντιδράσεις από τον Ερασιτέχνη και εκεί «κόλλησε» το θέμα. Από την άλλη, εγώ είμαι της άποψης ότι ο ΟΦΗ έχει την δυναμική να κάνει μόνος του βήματα. Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση όταν έδωσε το παρόν στο τέταρτο δεκάλεπτο. Είναι σύμμαχος μας, τους θέλουμε κοντά μας για να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την εθνική ομάδα: «Το γεγονός ότι έπρεπε να δηλωθεί η δωδεκάδα πριν την ανακοίνωση των τιμωριών, υποχρέωσε τον προπονητή να πάρει περισσότερους ψηλούς παρά γκαρντ λόγω της τιμωρίας των Φώτση, Σχορτσιανίτη. Τα γκαρντ που πήγαν στην Τουρκία «έσκασαν» παίζοντας συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν πιστεύω ότι η εθνική ομάδα απέτυχε. Άλλωστε ο θεσμός είναι πολύ άδικος γιατί μια μεγάλη ομάδα έμεινε εκτός κάνοντας μόνο μια ήττα».

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο