Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ο ΟΦΗ πάλεψε μέχρι τέλους όμως η ατυχία και η κόπωση του στέρησαν την πρόκριση με τους Βολιώτες να κερδίζουν 1-0.


Μέτριο ήταν το πρώτο μέρος με τις δύο ομάδες να δείχνουν επηρεασμένες από τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο αλλά και από το γεγονός πως πολλοί από τους παίκτες και των δύο ομάδων αγωνίζονταν μαζί για πρώτη φορά.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι όταν στο 7΄μετά από ωραία ατομική ενέργεια από τον Καπετάνο, ο ίδιος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια μικρή υπεροχή στα πρώτα λεπτά του αγώνα και στο 16΄έχασαν νέα ευκαιρία όταν το σουτ του Φρονζιπόνε, ο Βεζυρίδης έπεσε στην γωνία του και απέκρουσε.

Ο ΟΦΗ δημιούργησε την πρώτη του καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 19 ‘όταν μετά από
σέντρα του Βερόν, ο Βλονταρτσικ δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ.

Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο άνηκε στονΟλυμπιακό. Στο 32΄ ο Φραντζιπάνε βρήκε χώρο έξω από την περιοχή και έπιασε το δυνατό σουτ, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Δυνατά μπήκαν στην επανάληψη οι φιλοξενούμενου όπου και στο 46 έχασαν σημαντική ευκαιρία όταν το σουτ τουΦραντζιπάνε ο Βεζυρίδης έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 51΄ Ο ΟΦΗ βρήκε δίχτυα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε ως οφσαιτ σε μια φάση που σηκώνει αρκετή συζήτηση. ΟΜπούρμπος έβγαλε την σέντρα ο Βλόνταρτσικ σκόραρε με κεφαλιά αλλά το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 57' οι φιλοξενούμενοι απείλησαν και πάλι. Ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Μπρέσκα από δεξιά, έστειλε την μπάλα λίγο έξω από την κλειστή γωνία του Βεζυρίδη.

Μετά το καλό πρώτο τέταρτο της επανάληψης ο ρυθμός έπεσε και χρειάστηκε να συμπληρωθούν 82΄αγώνα για να δούμε κάποια αξιόλογη φάση. Σε αυτό το λεπτό μετά από λάθος τουΒλόνταρτσικ, η μπάλα πήγε στον Σολάκη με το σουτ του τελευταίου να φεύγει άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου, η μπάλα "έγλυψε" το δοκάρι της εστίας του Βεζυρίδη και έφυγε άουτ.

Ο ΟΦΗ έχασε σπουδαία ευκαιρία να πάρει την πρόκριση, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μανούσοςέκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και με έναν "κεραυνό" σημάδεψε το δεξί γάμα του Γιακούποβιτς.

Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στην κανονική διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ο αγώνας στην παράταση.

Η πρώτη καλή στιγμή στην παράταση άνηκε στον Ολυμπιακό Βόλου και στο 95΄ μετά από Δυνατό σουτ τουΜητρόπουλου έξω από την περιοχή ο Βεζυρίδης επέκρουσε σε κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 102΄Ο Λιαπάκηςανέτρεψε τον Σολάκη και ο Καπετάνος ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 0-1 για τους Βολιώτες.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κοίταξαν τα διαφυλάξουν τα νότα του κάτι το οποίο και κατάφεραν παίρνοντας την πρόκριση.



  • Καταχειροκροτούμενοι από περισσότερους από 6.000 φιλάθλους που βρέθηκαν στο "Γεντί Κουλέ" αποχώρησαν από το γήπεδο οι παίκτες του ΟΦΗ.
To live του αγώνα

106' Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος!


105' Τέλος πρώτου ημιχρόνου

102' Πέναλτι για τον Ολυμπιακό Βόλου!
 Ο Λιαπάκης ανέτρεψε τον Σολάκη και ο Καπετάνος ευστοχεί κάνει το 0-1 για τους Βολιώτες!
  • Την τύχη τους με σουτ εκτός περιοχής δοκιμάζουν οι παίκτες του Ολυμπιακού και όλες οι ευκαιρίες έχουν δημιουργηθεί με αυτόν τον τρόπο
95' Χαμένη ευκαιρία για τους Βολιώτες! Δυνατό σουτ του Μητρόπουλου έξω από την περιοχή - απέκρουσε δύσκολα ο Βεζυρίδης
  • "Αποκάλυψη" του ΟΦΗ ο Ματίας Βερόν με τον Αργεντινό να έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική εμφάνιση στο σημερινό παιχνίδι

90' Έναρξη της παράτασης


Τέλος του παιχνιδιού και το ματς πάει στην παράταση!

91' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ να σκοράρει στις καθυστερήσεις! Ο Μανούσος έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και με έναν "κεραυνό" σημάδεψε το δεξί γάμα του Γιακούποβιτς
88' Ο Γκουεί πέρασε στο παιχνίδι στην θέση του Σοϊλέδη

  • Όλα για όλα τα παίζει ο Αναστόπουλος που ετοιμάζεται να περάσει στο παιχνίδι τον Μαρκ Γκουείαν και αρχικά είχε επιλέξει τον Ουκάρ για να τον ρίξει στο παιχνίδι
83' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό Βόλου με  το φάουλ του Καπετάνου να "γλύφει" το δοκάρι της εστίας του Βεζυρίδη και να φεύγει άουτ
82' Λάθος Βλόνταρτσικ, η μπάλα πήγε στον Σολάκη με το σουτ του να φεύγει άουτ
72' Σχόλιο - Ο Αναστόπουλος πέρασε στο παιχνίδι τον Μανούσο στην θέση του Νικλητσιώτη που τραυματίστηκε με τον Σοϊλέδη να έχει περάσει ξανά στα αριστερά

57' Ωραία ατομική ενέργεια και σουτ του Μπρέσκα από δεξιά, στέλνει την μπάλα λίγο έξω από την κλειστή γωνία του Βεζυρίδη
51΄Ο Μπούρμπος έβγαλε την σέντρα ο Βλόνταρτσικ σκόραρε με κεφαλιά αλλα το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιτ
46΄
Σουτ του Φραντζιπάνε ο Βεζυρίδης διώχνει σε κόρνερ
46΄Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

45+2 Λήξη ημιχρόνου


31
΄Σουτ Φραντζιπάνε λίγο άουτ
23΄Αναγκαστική αλλαγή για τον ΟΦΗ. Στη θέση του Σταυρακάκη περνάει ο Μονιάκης
19΄Σέντρα του Βερόν, ο Βλονταρτσικ δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ με την μπάλα να περνάει άουτ
16΄Σουτ του Φρονζιπόνε, ο Βεζυρίδης πέφτει στην γωνία του και αποκρούει.
7΄Ωραία ατομική ενέργεια από τον Καπετάνο, ο οποίος έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.
1΄Έναρξη αγώνα
  • Έντονα αποδοκιμάστηκε ο Αχιλλέας Μπέος κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο ενώ τον περιφρουρήσαν αρκετοί αστυνομικοί.
  • Φανταστική ατμόσφαιρα έχουν δημιουργήσει οι οργανωμένοι φίλαθλοι του ΟΦΗ ανάβοντας δεκάδες καπνογόνα μετατρέποντας το γήπεδο του ΟΦΗ σε "Λα Μπομπονέρα"(ακολουθεί βίντεο)
  • Περίπου 4.000 φίλαθλοι βρίσκονται στο "Γεντί Κουλέ" παρά το ακατάλληλο της ώρας αλλά και επειδή είναι εργάσιμη η μέρα.
  • 8 αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό έκανε ο τεχνικός του ΟΦΗ. Ξεκινούν βασικοί οι Κατσικογιάννης, Κιάσσος, Σταυρακάκης, Βερόν, Νικλητσιώτης, Βλόνταρτσικ, Σοϊλέδης, Λιαπάκης.
  • Εκτός 18αδας άφησε ο Αναστόπουλος τους Αγρίτη, Γιακούμπου, Κάλαϊτζιτς, Ζορμπά προκειμένου να τους ξεκουράσει εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ: 
Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Κιάσσος, Σταυρακάκης (23΄Μονιάκης), Νικλητσιώτης(72' Μανούσος), Λιαπάκης, Σοϊλέδης(88' Γκουεί), Βλόνταρτσικ, Βερόν, Μπερτίν, Κατσικογιάννης.

Ολυμπιακός Βόλου: Ρόκα (40΄Γιακούμποβιτς), Ντολεχάλ, Nτολεζάι, Κάστρο, Καμπάνταης, Φραντζιπάνε, Καπετάνος, Τόμας, Σέλεζι, Ρίκκα, Ρόκας, Μπρέσκα(80' Σολάκης)



Πηγη: Athletic Radio


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο