Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Στον ΟΦΗ δεν ξεχωρίζουν παιχνίδια και στην ομάδα πάνε για τη νίκη κόντρα στον Ολ. Βόλου. Δεν προπονήθηκε ο Γιακούμπου.



Γκανέζος μεσοεπιθετικός δεν ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ και δεν αποκλείεται να μείνει εκτός βασικού σχήματος στο παιχνίδι με τους Βολιώτες.


Εξάλλου στον ΟΦΗ γνωρίζουν ότι ο 24χρονος Αφρικανός δεν πραγματοποίησε προετοιμασία το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να υπάρχει ο φόβος ότι η έλλειψη φρεσκάδας θα του στοιχίσει κάποια στιγμή.

Από εκεί και πέρα, ο Νίκος Αναστόπουλος προτίθεται να κάνει κάποιες αλλαγές δίχως να ανοίξει τα χαρτιά του στην προπόνηση της Δευτέρας. Ο τεχνικός του ΟΦΗ γνωρίζει ότι ακολουθεί το δύσκολο παιχνίδι στην Φυλή με αντίπαλο τονΘρασύβουλο αλλά και ένα πρόγραμμα-"βούνο" μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου οπότε θέλει να "φρεσκάρει" την ομάδα του.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ πήρε ξανά στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές. Δεδομένη θεωρείται η παρουσία στην 18αδα των Σοϊλέδη, Νικλητσιώτη καθώς βάσει προκήρυξης πρέπει να είναι στην αποστολή 2 ποδοσφαιριστές κάτω των 19 ετών.

Οι παίκτες που είναι στην αποστολή του ΟΦΗ:

Βεζυρίδης, Ξενοδόχωφ, Ψωμάς, Σταυρακάκης, Μονιάκης, Μπερτίν, Λιαπάκης, Μπούρμπος, Αγρίτης, Γκουέϊ, Γιακούμπου, Νικλητσιώτης, Ουκάρ, Κιάσσος, Μανούσος, Καρακατσάνης, Σοϊλέδης, Κατσικογιάννης, Ζορμπάς, Κάλαϊτζιτς, Βλόνταρτσικ, Βερόν

Πηγη: Athletic Radio


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο