Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ πολύ καλή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο ΟΦΗ κέρδισε μέσα στα Τρίκαλα την ομώνυμη ομάδα με σκορ 0-1 και σημείωσε την τρίτη συνεχόμενη νίκη.
Το μοναδικό τέρμα που έκρινε την συνάντηση σημείωσε στο 48 Γκουέϊ (0-1). Ο Μπούρμπος εκτέλεσε πλάγιο άουτ στο Γιακούμπου. Αυτός έδωσε στον Γκουέϊ που ήταν 10 μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Το αριστερό φάλτσο που έβαλε ο έγχρωμος φορ άφησε άναυδο το Τόλιο που είδε τη μπάλα να καταλήγει στα δίκτυα του χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. .
ΣΤΟ 75 ο Γιώτος έπιασε κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. 


ΤΡΙΚΑΛΑ: Τόλιος, Μπουκουβάλας, Σαββίδης (61 Ριζογιάννης), Χρήστου, Κοντογουλίδης, Ρούσεφ, Μανουσάκης (67 Στεπάνοβιτς), Μίνγκας, Γιώτος, Μπριλάκης, Ντελκίνσκι (75 Σπαγιόζοβιτς).
ΟΦΗ: Βεζυρίδης, Μπούρμπος, Μονιάκης, Μπερτίν, Ψωμάς, Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ, Ζορμπάς (66 Σταυρακάκης), Αγρίτης (75 Μανούσος), Γιακούμπου, Γκουέϊ (80 Βλόνταρτσικ).
-ΜΕΤΑ το τέλος του αγώνα ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωσε: 
Κάναμε το αυτονόητο σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Τα Τρίκαλα ιδιαίτερα μέσα στην έδρα είναι πολύ δυνατή και επικίνδυνη ομάδα.Το 0-1 είναι φτωχό σε σχέση με τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Σημασία έχει η διάθεση που είχαν και σήμερα οι παίκτες μου. Σήμερα μπορούμε να χαρούμε τη νίκη όμως από αύριο η προσοχή μας πρέπει να είναι στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει με το δυνατό Λεβαδειακό. Η νίκη που σημειώσαμε μας βοηθάει τα μέγιστα στην ψυχολογία της ομάδας μας. Για μας σήμερα (Χθες το ζητούμενο ήταν η 3 βαθμοί. Το πρωτάθλημα έχει μακρί δρόμο ακόμη.

-Ο κ. Μανόλης Μπένος στη συνέχεια δήλωσε: Ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που έχει μεγάλη δυναμική. Είχε σημειώσει το 2Χ2 έχει πλούσιο ρόστερ ενώ έχει τεράστια εμπειρία. Στο Α μέρος δεν τους επιτρέψαμε να μας απειλήσουν. Δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ και από εκεί και μετά οι αντίπάλοι μας ήξεραν πώς να διαχειρισθούν το πλεονέκρημα που είχαν. Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Παρά το 0-1 οι παίκτες μου βρήκαν τη δύναμη και άλλαξαν τη ροή του αγώνα, απλά στη τελική προσπάθεια δεν είχαμε την αποτελεσματικότητα που θα έπρεπε. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι μόνο δουλειά.
-Ο Μανούσος από την μεριά των παικτών του ΟΦΗ δήλωσε: Όπως σωστά είπε ο προπονητής μας σήμερα κάναμε το αυτονόητο. Εμείς πλέον έχουμε στο μυαλό μας μόνο το επόμενο ματς με τον Λεβαδειακό. 
-Ο Μπουκουβάλας από την μεριά των παικτών των Τρικάλων ανέφερε: Εγινε ένα πολύ καλό ματς όπου ελέγχαμε το παιχνίδι χωρίς να θέλω να μειώσω τη νίκη του ΟΦΗ. Το 0-1 έγινε με ένα γκολ που δεν βλέπουμε ούτε στα γήπεδα της Ευρώπης. Εμείς υστερήσαμε στη τελική προσπάθεια.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο