Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010
Αρχίζουν και βγαίνουν τα πρώτα δείγματα γραφής του ΟΦΗ του Νίκου Αναστόπουλου.

Ο 52χρονος τεχνικός είναι λάτρης της αγωνιστικής πειθαρχίας αλλά και της τακτικής με την προπόνηση της Παρασκευής να επικεντρώνεται αρκετά σε αυτόν τον τομέα. Ο Νίκος Αναστόπουλος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να είναι 100% προσηλωμένοι μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παράλληλα έδωσε σημασία στον ψυχολογικό τομέα.

Όσον αφορά τα πρώτα δείγματα γραφής του νέου ΟΦΗ, όπως φάνηκε και στην προπόνηση της Παρασκευής η Κρητική ομάδα αφήνει... πίσω της το 4-2-3-1 και θα παραταχθεί στη Νίκαια με το σύστημα 4-3-3.

Όσο για το ποιοι παίκτες θα το απαρτίζουν; Αυτό είναι άγνωστο σε μεγάλο βαθμό για την ενδεκάδα του ΟΦΗ. Ο "Ανάστο" ανακάτεψε την τράπουλα την Παρασκευή οπότε το να πούμε ποιοι θα ξεκινίησουν στη Νίκαια, μόνο σαν... παραπληροφόρηση το θεωρούμε.

Πάντως, σε αυτό το 4-3-3 αναμένεται να έχει ξεκάθαρο ρόλο ένας αμυντικός μέσος και δεν αποκλείεται να αγωνιστούν μπροστά του δύο χαφ με επιτελικές ικανότητες. Ο ένας από αυτούς θα είναι ο Ματίας Βερόν.

Στην επίθεση, αναμένεται να αγωνιστεί στην κορυφή ο Πιότρ Βλόνταρτσικ καθώς ο Πολωνός, τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή βρέθηκε στο επίκεντρο των επιθέσεων του ΟΦΗ και όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει βασικός για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Τετ α τετ με Βερόν
Ο Αργεντίνος ήταν ιδιαίτερα ανεβασμένος στην προπόνηση, ζητούσε συνεχώς την μπάλα και έπαιρνε πάνω του αρκετές πρωτοβουλίες. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νίκος Αναστόπουλος είχε τετ α τετ με τον 29χρονο μέσο όπου μίλησαν για αρκετή ώρα και όπως φαίνεται ο Βερόν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα έχοντας την ευκαιρία να αποδείξει ότι οι μέτριες εμφανίσεις του ανήκουν στο παρελθόν.

 Πηγή : athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο