Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010
Ο Νίκος Αναστόπουλος έπιασε δουλειά για τα καλά στον ΟΦΗ και πλέον μετρά και αυτός αντίστροφα για την πρεμιέρα του στη Νεάπολη, κόντρα στον Ιωνικό.

Η ομάδα της Κρήτης έχει επενδύσει πολλά στην παρουσία του Αναστόπουλου στον πάγκο της, γνωρίζοντας βέβαια και ο Μαχλάς, πως τα θαύματα δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη. Ο ΟΦΗ έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα, που αν δεν τα λύσει, προφανώς θα τα βρει μπροστά του, σε βάθος χρόνου, όμως στην παρούσα φάση προέχει η συσπείρωση και η κατάκτηση νικών, ακόμη και χωρίς να αποδίδει θεαματικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι και το πρώτο μήνυμα που θέλει να περάσει ο Αναστόπουλος, δηλαδή της ουσίας στο παιχνίδι του ΟΦΗ και της αποφυγής περιττών ενεργειών.
Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο πως θα υπάρξουν αλλαγές, σε σχήμα και πρόσωπα, με τον Αναστόπουλο να δοκιμάζει διάφορα πράγματα στις προπονήσεις πριν πάρει τις τελικές του αποφάσεις.
Εκτός προπόνησης παραμένει ο Πίτσος, ο οποίος δεν υπολογίζεται για το ματς με τον Ιωνικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης, ο Αναστόπουλος κράτησε στο γήπεδο τους επιθετικούς της ομάδας, Αγρίτη, Σοϊλέδη, Νικλητσιώτη, Μανούσο, Βλόνταρτσικ, Γκουεί κάνοντάς τους "ιδιαίτερα" μαθήματα στο σκοράρισμα. Τέχνη την οποία ο προπονητής του ΟΦΗ γνωρίζει όσο κανένας άλλος...

Πηγή : dokari.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο