Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Στον ΟΦΗ αφήνουν πίσω τους της νίκη επί του Ιωνικού και στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Διαγόρα.



Ο Νίκος Αναστόπουλος μιλώντας στην σημερινή προπόνηση στους ποδοσφαιριστές τόνισε πως το παιχνίδι με τον Ιωνικό ανήκει στο παρελθόν και πλέον η προσοχή όλων πρέπει να στραφεί στον επόμενο αγώνα που έρχεται με τον πάντα επικίνδυνο Διαγόρα. Ο τεχνικός του ΟΦΗέδωσε για ακόμα μια φορά τους παίκτες του το στίγμα του «ντοπάροντας» τους για νίκη και το Σάββατο.


Στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας η προπόνηση της Τρίτης αφιερώθηκε σε ασκήσεις για την βελτίωση της φυσικής κατάστασης, όπου και  ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Διαγόρα.

Από την προπόνηση απουσίαζε ο Σοϊλέδης καθώς ο παίκτης έχει ενσωματωθεί με την Εθνική ΕλπίδωνΛιαπάκης έχει ενοχλήσεις κάτω από το γόνατο του δεξιού του ποδιού, ωστόσο δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους. Ακόμα ατομικό πρόγραμμα και οι Γκουεϊ  έχει ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο και στη δεξιά γάμπα και οι τραυματίες  Πίτσος, Κασμερίδης και Περογαμβράκης.
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο