Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010
Με τον Αναστόπουλο να είναι στο γήπεδο για 4 ώρες(!), ο ΟΦΗ δουλέψε πάρα πολύ για να είναι πανέτοιμος.
Όπως αναμενόταν, επέστρεψαν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων οι Γκουεί και Πίτσος που προπονήθηκαν κανονικά την Τετάρτη θέτοντας τους εαυτούς τους στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι του Σαββάτου.

Το athleticradio.gr βρέθηκε στο "Βαρδινογιάννειο" για 2,5 ολόκληρες ώρες όπου παρακολούθησε την "διπλή", ουσιαστικά, προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ εν όψει της αναμέτρησης με τον Διαγόρα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ είχε χωρίσει τους παίκτες του σε δύο γκρουπ. Το ένα ξεκίνησε προπόνηση στις 3.30 και το άλλο, 1,5 ώρα αργότερα - δηλαδή στις 5.00. Στο πρώτο γκρουπ πήραν μέρος οι αμυντικοί και οι μέσοι που έχουν αμυντικογενή καθήκοντα όπως οι Κάλαϊτζιτς, Λιαπάκης.

Στο δεύτερο γκρουπ πήραν μέρος οι δημιουργικοί μέσοι καθώς και οι επιθετικογενείς ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ.

Ο Αναστόπουλος έδωσε μεγάλη βαρύτητα στον τομέα της τακτικής όπου ζητούσε από τους αμυντικούς του να έχουν συμμετοχή στο παιχνίδι. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα έδειξε, ο "Ανάστο" απαίτουσε από τους στόπερ (Ψωμάς, Μπερτίν) να ζητούν την μπάλα και να "απλώνουν" το παιχνίδι του ΟΦΗ.

Στο δεύτερο κομμάτι, ο έμπειρος τεχνικός απαιτούσε από τους παίκτες του να βγαίνουν από τα πλάγια και παράλληλα να "πατάνε" όσο πιο πολλοί γίνεται την αντίπαλη περιοχή ενώ ακόμα και στις ασκήσεις ζητούσε να μπαίνει γκολ όντας ιδιαίτερα απαιτητικός.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο