Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι των Τρικάλων θα απέχουν από το ματς με τα Τρίκαλα καθώς δεν τους δόθηκαν, επίσημα, εισιτήρια.



Με μια απλή ανακοίνωση... χωρίς ιδιαίτερες αιχμές, οι "Σακαφλιάδες" ενημέρωσαν πριν απο λίγο τους φίλους τουΑΟΤ πως δεν παρέλαβαν απο την ΠΑΕ, τα καθιερωμένα συνδεσμιακά εισιτήρια. Τι αναφέρει η ανακοίνωση;;;


"Σε μια (ακόμη) απρόσμενη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, καθώς θέλοντας να ευχαριστήσει τους οργανωμένους φιλάθλους της οι οποίοι ακολουθούν την ομάδα εντός κι εκτός έδρας ανεξαρτήτων καιρικών συνθηκών και πάντα με κόσμια συμπεριφορά δεν έδωσεσυνδεσμιακά εισιτήρια. Θέλουμε να ζητήσουμε μια μεγάλη συγνώμη από τα μέλη μας. Καλή επιτυχία στην ομάδα μας στον δύσκολο Κυριακάτικο αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ".


Οι "Σακαφλιάδες", σύμφωνα με πηγές, μετά απο αυτή την κίνηση και με δεδομένο πως φέτος έχουν δώσει το παρόν σε ΟΛΑ τα παιχνίδια του ΑΟΤ, ακόμη και στα φιλικά τηςΒουλγαρίας, είναι αρκετά ενοχλημένοι και όπως όλα δείχνουν, την Κυριακή με τον ΟΦΗ, δεν θα υπάρξει παρουσία οργανωμένων ενώ κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η στάση τους και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αρη που είναι στις 27 Οκτωβρίου.

πηγή:goaltrikala.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο