Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Την Κυριακή ξεκινάει ο «Γολγοθάς» του ΟΦΗ όπου τα ντέρμπι που ακολουθούν θα κρίνουν πολλά για την πορεία του.


Στα Τρίκαλα, που είναι αήττητα στην έδρα τους, θα γίνει η αρχή ενός προγράμματος - "φωτιά" για τον ΟΦΗ που θα μπει ένα τέλος στα τέλη Νοεμβρίου όταν και θα δώσει δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια.


Στην συνέχεια, το ερχόμενο Σάββατο 23 Οκτωβρίου ο ΟΦΗ υποδέχεται στο "Γεντί Κουλέ" τον Λεβαδειακό και τρεις ημέρες αργότερα υποδέχεται τον Ολυμπιακό Βόλου για το κύπελλο Ελλάδας.

Το δύσκολο πρόγραμμα για τον ΟΦΗ συνεχίζεται αφού την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενηθεί στην Φυλή από τονΘρασύβουλο το τελευταίο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου(31/10 - 1/11). Όμως το πρόγραμμα - "βουνό" για τον ΟΦΗ συνεχίζεται καθώς τρεις ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου διεξάγεται η εμβόλιμη αγωνιστική για την Football League όπου ο ΟΦΗ υποδέχεται την Δόξα Δράμας. 

Έπειτα από αυτό το παιχνίδι θα ακολουθήσει μια... ανάσα 11 ημερών όμως πριν καν στον ΟΦΗ χαλαρώσουν, ακολουθούν δύο σερί εκτός έδρας παιχνίδια. Οι παίκτες τουΑναστόπουλου πάνε πρώτα στην Καισαριανή για να αντιμετωπίσουν τον Εθνικό Αστέρα και στην συνέχεια θα επισκεφτούν το Αγρίνιο για το μεγάλο ντέρμπι με τονΠαναιτωλικό.

Δείτε σε ημερομηνίες το πρόγραμμα ...

Κυριακή 17 Οκτωβρίου
Τρίκαλα - ΟΦΗ

Σάββατο 23 Οκτωβρίου
ΟΦΗ - Λεβαδειακός

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 
ΟΦΗ - Ολυμπιακός Βόλου

Κυριακή 31 Οκτωβρίου
Θρασύβουλος - ΟΦΗ

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου
ΟΦΗ - Δόξα Δράμας

14 Νοεμβρίου
Εθνικός Αστέρας - ΟΦΗ

21 Νοεμβρίου
Παναιτωλικός - ΟΦΗ

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο