Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010
Την πίστη του στις δυνατότητες του ΟΦΗ και την εμπιστοσύνη του προς τους παίκτες του εξέφρασε ο Αναστόπουλος.

Ο 52χρονος τεχνικός μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης στάθηκε στην λέξη που έχει χρησιμοποιήσει πιο πολύ από κάθε άλλη. Την διάθεση. Παράλληλα μιλώντας για την εικόνα των παικτών του στα δύο παιχνίδια με Διαγόρα, Ιωνικό πρόσθεσε λέγοντας ότι «έχουμε να δώσουμε πολλά. Και σαν παίκτες και σαν ομάδα. Υπάρχουν κάποιες λέξεις που είναι κλισέ και έχουμε δείξει ένα 30% των δυνατοτήτων μας».

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος:

Για το παιχνίδι με τον Διαγόρα
«Πρωταρχικός στόχος όπως είναι γνωστό ήταν οι τρεις βαθμοί και εν συνεχεία να παίξουμε καλή μπάλα. Πιστεύω ότι στο πρώτο μέρος κατά διαστήματα είχαμε καλά διαστήματα και το ζητούμενο είναι σε αυτό το κομμάτι είναι να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια. Κάναμε δύο γκολ, πιστεύω ότι είχαμε ευκαιρίες που θα μπορούσε το σκορ να ήταν και μεγαλύτερο. Σημασία έχει όμως, για να μην ξεφεύγουμε από τον στόχο, ότι κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς στο δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και προχωράμε. Και σε αυτό το παιχνίδι είχαμε ένα στοιχείο που είχαμε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό. Την διάθεση. Τόσο τα παιδιά που ξεκίνησαν στην ενδεκάδα, όσο και αυτοί που χρησιμοποιήθηκαν ως αλλαγή βοήθησαν να πετύχουμε τον στόχο. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε από την Κυριακή και την επόμενη(Δευτέρα) ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα».


Για την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα
«Είναι μια ομάδα που έχει κάποιους έμπειρους παίκτες. Είναι μια δυνατή ομάδα, ειδικά μέσα στην έδρα της και η αποστολή μας είναι όπως πάντα είναι δύσκολη έτσι θα είναι και την Κυριακή. Το καλό είναι ότι δεν θα είμαστε μόνοι μας, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και είναι οδηγός μας για τον στόχο που έχουμε βάλει και θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Και όπως έχω πει από την πρώτη μέρα, πάντα στοχεύουμε στη νίκη χωρίς να παραγνωρίζουμε ότι τα Τρίκαλα είναι μια καλή ομάδα, άλλαξε προπονητή και έχει να χάσει στην έδρα της 2,5 χρόνια. Και εμείς όμως είμαστε μια ομάδα που έχουμε δείξει μέρος των δυνατοτήτων μας και θα παίξουμε την μπάλα μας».

Για την κρισιμότητα του αγώνα
«Δεν θα έλεγα ότι αυτό το παιχνίδι θα καθορίσει ποιος θα ανέβει και ποιος δεν θα ανέβει. Ακόμα δεν είμαστε ούτε στο 1/3 του πρωταθλήματος».

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι
«Θα κριθεί στην δύναμη και όπως γνωρίζουμε τα Τρίκαλα μέσα στην έδρα τους παίζουν πολύ δυνατά. Πρέπει να βάλουμε τα πόδια μας στην φωτιά».


Για την τακτική που θα ακολουθήσει
«Η τακτική μας και η σκέψη μας είναι ίδια, όπου και αν παίζουμε όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Αν παίξουμε με την Ρεάλ θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε τον Ρονάλντο. Δεν μπορούμε να βασιζόμαστε σε 11 ή 12 παίκτες αλλά πάντα σε 20 παίκτες. Αυτό χρειάζεται ώστε όταν απουσιάσει κάποιος να είναι έτοιμος ένας άλλος να τον αντικαταστήσω. Το καλό είναι ότι όλοι είμαστε σε καλή κατάσταση, και από ψυχολογικής γιατί είναι το Α και το Ω στο ποδόσφαιρο. Παίζει ρόλο αυτό το κομμάτι».

Για την μέχρι τώρα εικόνα
«Ένας προπονητής όταν ζητάει 5 πράγματα, οι παίκτες πρέπει να πιάνουν τα 2. Με την πάροδο του χρόνου θα πιάνουν περισσότερα. Η διάθεση είναι το κομμάτι που στέκομαι γιατί υπάρχει διάθεση να τα υλοποιήσουμε. Έχουμε ακόμα πολλές δυνατότητες. Και σαν ομάδα, και σαν άτομα»

athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο