Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010
Ο Νίκος Αναστόπουλος μίλησε για την "αρρώστια" του ΟΦΗ αλλά και για την υπόθεση με την Καλλιθέα.



Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, ο προπονητής του ΟΦΗ γύρισε το ρολόι πίσω και μίλησε για τη νίκη επί του Λεβαδειακού. "Σε γενικές γραμμές τα έχουμε πει όσον αφορά το ματς με τον Λεβαδειακό. Η νίκη ήταν δίκαιη. Είχαμε ευκαιριες που αν τις εκμεταλλευόμασταν θα είχαμε μεγαλύτερο σκορ. Σημαντικό στοιχείο είναι η διάθεση" δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Αναστό".

Μιλώντας για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν στάθηκε τόσο στο τελικό αποτέλεσμα και τον αποκλεισμό του ΟΦΗ όσο στα κέρδη που είχε η Κρητική ομάδα από το ματς με τους Βολιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε για το ματς κυπέλλου
"Όσον αφορά το ματς με τον Βόλο, είχαμε μόνο κέρδη. Για εμένα δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Υπάρχει ένα σύνολο παικτών, 20 που ανά πάσα στιγμή θα είναι έτοιμοι για να τα δώσουν όλα. Όπως είπα και μετά το τέλος του παιχνιδιού, στενοχωρημένοι δεν είμαστε αλλά τσαντισμένοι, ασχέτως αν είμαστε άρρωστοι με τη νίκη. Έχουμε αρρώστια με τη νίκη. Είχαμε ευκαιρίες που θα μας έδιναν τη νίκη. Εμείς στην ουσία, πάλι δεν δεχτήκαμε γκολ, πετύχαμε γκολ, ειχαμε δοκάρι. Τα παιδιά έδειξαν ότι στο πνεύμα που θέλουμε όλοι, της μαχητικότητας και στο τέλος το αναγνώρισε ο κόσμος. Για εμάς αυτό το παιχνίδι έχει τελειώσει και πλέον μας ενδιαφέρει πως θα είμαστε πανέτοιμοι για το ματς της Κυριακής. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια μόνο δύσκολα".

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Θρασύβουλο
"Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι καλή στην έδρα της όμως εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας και απέναντι στην ομάδα που υπηρετούμε αλλά και στον κόσμο μας που είναι η δύναμη μας. Θα είναι κοντά μας και στην Αθήνα. Είχαμε την ατυχία με τον Σταυρακάκη, δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο και του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα κοντά μας. Αυτά θα ήθελα να πω για τα δύο παιχνίδια".

Για το κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας
"Είμαστε πολύ καλά στα αποδυτήρια, έχουμε πολύ καλή λειτουργία και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε αυτή τη νοοτροπία. Οι παίκτες έχουν καταλάβει ότι όποιοι δουλεύουν, αμείβονται. Σαν παίκτες είμαστε πολύ καλοί, σαν ομάδα δεν έχουμε γίνει όπως μας ονειρεύεται ο κόσμος. Οπωσδήποτε βλέποντας αυτές τις εμφανίσεις, το καταλαβαίνουν και οι ίδιοι οι παίκτες ότι έχουν τρομερές δυνατοτητες".

Για την πληθώρα επιλογών που έχει ο ίδιος
"Είναι θέμα ετοιμότητας. Θέλω να είμαστε έτοιμοι. Η δουλειά που έχουμε διαλέξει είναι δύσκολη. Πάνω από όλα ο κάθε παίκτης πρέπει να είναι έτοιμος όταν του ζητηθεί. Είναι η δουλειά μας αυτή".

Αναστόπουλος: "Γράφονται κακοήθειες"
Παράλληλα ο Νίκος Αναστόπουλος αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που αφορούν την υπόθεση της Καλλιθέας. Μάλιστα, την Πέμπτη υπάρχει δημοσίευμα που αναφέρει ότι η υπόθεση έχει πάει στα δικαστήρια επειδή δανείστηκε 15.000 ευρώ από τον Σαλευρή.

Ο προπονητής του ΟΦΗ κρατώντας την δικαστική απόφαση και δείχνοντας την στους δημοσιογράφους είπε για αυτήν την υπόθεση ότι "είναι μια υπόθεση που υπάρχει από το 2003. Όταν ήμουν στην Καλλιθέα, δέχτηκα προταση από τα Γιάννενα και πήγα. Υπήρχε ένας όρος στο συμβόλαιο που ανέφερε ότι αν έφευγα θα έδινα 58.000 ευρώ και αν με απέλυε η Καλλιθέα θα μου έδινε ως αποζημίωση το ίδιο ποσό. Πήγα στα Γιάννενα έχοντας πάρει μια προκαταβολή 15.000 όπου επέστρεψα κάποια χρήματα. Από αυτά δεν γύρισα 6.800 και με τους τόκους που είναι 5.382 τα χρήματα έφτασαν τις 12.480 ευρώ. Μίλησα με τον κύριο Σαλευρή και την Δευτέρα θα συναντηθούμε για να λύσουμε την υπόθεση. Δεν έχει καμία σχέση ο ΟΦΗ. Με πειράζει που γράφονται ανακρίβειες και ψέμματα. Είδα ότι γράφτηκε ότι πήρα δανεικά 15.000 ευρώ. Είναι ψέμματα όλα αυτά που γράφονται".
πηγη: www.athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο