Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ο Κώστας Σταυρακάκης είναι το τρίτο φετινό θύμα του φετινού ΟΦΗ καθώς υπέστη ρήξη χιαστών μένοντας εκτός για 5 μήνες.


Ο 32χρονος μεσοαμυντικός του ΟΦΗ αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου μόλις στο 22ο λεπτό και τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα για εκείνον. Όπως έδειξαν οι εξετάσεις ο "Σταύρα" υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για πέντε με έξι μήνες.

Και σίγουρα πρόκειται για μεγάλη ατυχία για τον Σταυρακάκηκαθώς είχε επιστρέψει από τον τραυματισμό του και πάνω που ανέβαζε ρυθμούς - ήρθε αυτός ο τραυματισμός για να τον φέρει αρκετά πίσω.

Ο εκ των αρχηγών του ΟΦΗ θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μέσα στην εβδομάδα όπου και θα προσδιοριστεί το χρονικό διάστημα της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους, που υπολογίζεται πάντως στους πέντε με έξι μήνες.

Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε και να σταθούμε είναι ότι η κακοδαιμονία για τον ΟΦΗ συνεχίζεται όσον αφορά τους σοβαρούς τραυματισμούς και ο Σταυρακάκης είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχουν τεθεί νοκ άουτ ο Βασίλης Ρόβας και ο Παναγιώτης Μπαρτζώκας που θα επιστρέψουν στην δράση το 2011. Ο Καρδιτσιώτης μέσος υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα ενώ ο έμπειρος γκολκίπερ τραυματίστηκε σε μια προπόνηση παθαίνοντας εξάρθρωση περόνης. 
Πηγη: Athletic Radio


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο