Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ο Νίκος Βαμβακούλας μίλησε για τον ΟΦΗ και τον, φίλο του, Νίκο Αναστόπουλο.


Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε για μια σαιζόν στον ΟΦΗ (1990-1991) δεν έκρυψε την εμπιστοσύνη του στις ικανότητες του 52χρονου τεχνικού εκφράζοντας την άποψη ότι υπό την καθοδήγηση του, μπορεί η ομάδα να πάρει την άνοδο για την Σούπερ Λίγκα.

«Πέρασα πολύ καλά στον ΟΦΗ στον έναν χρόνο που αγωνίστηκα εκεί» ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Βαμβακούλα που δεν έκρυψε την χαρά του για την παρουσία του κόσμου στο «Γεντί Κουλέ». Παράλληλα αναφέρθηκε και στους παίκτες που έχουν παραχωρηθεί ως δανεικοί από τον Ολυμπιακό.


Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Βαμβακούλα :



Για την πτώση του ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια:«Έφταιξαν πολλά πράγματα. Από τότε που έφυγε η οικογένεια Βαρδινογιάννη, δεν αναμείχθηκε κάποιος, οικονομικά δυνατός με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν όλα τα προβλήματα που ακολούθησαν».


Για την εποχή που ο ίδιος αγωνίστηκε στον ΟΦΗ:«Υπάρχουν μεγάλες διαφορές με την εποχή που αγωνίστηκα εγώ. Τότε υπήρχαν πολλοί καλοί ποδοσφαιριστές και ένας εξαιρετικός προπονητής. Νομίζω ότι με την παρουσία του Γκέραρντ δημιουργήθηκε μια πολύ καλή ομάδα».

Για το Νίκο Αναστόπουλο: «Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι πολύ καλός προπονητής και έχει την ικανότητα να επαναφέρει την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Ξέρει το αντικείμενο και μπορεί να μεταφέρει στους παίκτες τα σωστά πράγματα. Έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες, έχει περάσει από μεγάλα αποδυτήρια και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Νομίζω ότι ο Αναστόπουλος επειδή είναι «γάτος» θα φτιάξει την ομάδα όπως πρέπει και θα πάει καλύτερα».

Για το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Διαγόρα: «Ο ΟΦΗ ξεκίνησε πολύ δυνατά, έπεσε η απόδοση του μετά το χαμένο γκολ του Αγρίτη καθώς και ο αντίπαλος έπαιξε αμυντικά. Μετά το γκολ που πέτυχε, ο αντίπαλος «ανοίχτηκε» και ήρθε και εύκολα η νίκη για τον ΟΦΗ».


Για την παρουσία του Νίκου Μαχλά: «Είναι ευχάριστο για τον ΟΦΗ που αναμειγνύονται παλιοί παίκτες του συλλόγου. Είναι καλό για την ομάδα να ασχολούνται με τα κοινά του ΟΦΗ, παίκτες που έχουν αγαπήσει την ομάδα και έχουν φορέσει την φανέλα της».


Για τους παίκτες που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί στον ΟΦΗ: «Αυτοί που έχει πάρει ο ΟΦΗ, μπορούσαν να έχουν χρόνο συμμετοχής και στον Ολυμπιακό πριν τρεις με τέσσερις μήνες και πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ καλοί ποδοσφαιριστές. Ο Νίκος σαν καινούργιος προπονητής δεν μπορούσε να τους βάλει αν δεν τους είχε δει, είτε έρχονταν από τον Ολυμπιακό, είτε από τον Παναθηναϊκό».

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες του ΟΦΗ ότι αυτό το πρωτάθλημα δεν υπάρχει. Πρέπει να καταλάβουν αυτοί που παίζουν σε αυτήν την ομάδα ότι η φανέλα της είναι βαριά και ο ΟΦΗ πρέπει να αγωνίζεται στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκα».


Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Νομίζω ότι ο ΟΦΗ δύσκολα θα χάσει πόντους μέσα στο γήπεδο του. Καταρχήν επέστρεψε στο γήπεδο και ο κόσμος του ΟΦΗ που είναι η πνοή της ομάδας. Αν έρθει και περισσότερος κόσμος τότε θα είναι καλύτερα».
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο