Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010
Ο ΟΦΗ έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας τον ΠΑΣ Γιάννενα καθώς έμεινε στο 0-0 με τον Εθνικό Αστέρα.

Ο ΟΦΗ πέταξε ένα ημίχρονο στα σκουπίδια. Ο Βεζυρίδης τον κράτησε στο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο, απείλησαν σε δύο περιπτώσεις, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μάλιστα η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου γλύτωσε τα χειρότερα στις καθυστερήσεις όταν ο Παυλής έχασε μεγάλη ευκαιρία να δώσει την νίκη στους γηπεδούχους.

Νοθρά μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο και να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες. Κάκιστος ο ΟΦΗ στην διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου δεν πάτησε ούτε μία φορά περιοχή και δεν δημιούργησε ούτε υποψία ευκαιρίας.


Οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Βεζυρίση έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Στο 7΄ ο Φρατζεσκής πέρασε πολύ ωραία τον Λιαπάκη έκανε το πλασέ με τον Βεζυρίδη να διώχνει, η μπάλα πήγε στον Διαμάντη με τον Κιάσσο να παίρνει την μπουκιά από το στόμα από τον παίκτη των γηπεδούχων και να διώχνει σε κόρνερ.

Ο Εθνικός Αστέρας έχασε νέα ευκαιρία στο 17΄ όταν το σουτ του Διαμάντη από πλάγια θέση ο Βεζυρίδης με τα ακροδάχτυλα έδιωξε σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν και πάλι στο  28΄ όταν ο Λουάμο πέρασε την μπάλα πάνω από τον Λιαπάκη, κατέβασε όμορφα την μπάλα, έκανε το πλασέ με τον Βεζυρίδη να διώχνει και πάλι με τα πόδια.

Οι «ερυθρόλευκοι» απώλεσαν νέα ευκαιρία δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Λουάμο, ο Τραορέ με το χέρι βρήκε την μπάλα, το φάουλ δεν σφυρίχτηκε, η μπάλα κατέληξε στον Φρατζεσκι, ο οποίος έκανε το σουτ, ο Βεζυρίδης δήλωσε και πάλι παρών και απομάκρυνε με τα πόδια.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο ΟΦΗ έχασε σημαντική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Γιακούμπου μπήκε μέσα στην περιοχή, όμως υπό πίεση δεν μπόρεσε να πλασάρει όπως θέλει και έστειλε την μπάλα άουτ.

Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 40 λεπτά αγώνα για να δούμε νέα ευκαιρία στο παιχνίδι. Στο 84΄ο Νηκλητσιώτης μπήκε από τα δεξιά, έβγαλε την σέντρα, ο Ζορμπάς έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε ελάχιστα άουτ!

Ο ΟΦΗ γλύτωσε το έμφραγμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν μετά από  λάθος στην άμυνα των Κρητικών, ο Παυλής είδε εκτός εστίας τον Βεζυρίδη, πήγε να τον κρεμάσει, αλλά η μπάλα πέρασε ευτυχώς λίγο άουτ.

  • Ο Μανούσος και ο Σοϊλέδης ήταν αυτοί που κόπηκαν τελευταία στιγμή από την 18αδα του ΟΦΗ
  • 150-200 φίλαθλοι του ΟΦΗ βρίσκονται στο γήπεδο κάνοντας αισθητή την παρουσία τους από νωρίς.
Ένα ακόμα παιχνίδι του ΟΦΗ θα παρακολουθήσει ο Σκάουτερ του Ολυμπιακού, Γιώργος Βαμβακούλας, ο οποίος βρίσκεται στο γήπεδο.

Eθνικός Αστέρας: Γκίτκος, Φραγκής, Παριανός, Καρατζάς, Τραορέ, Κριπιντίρης, Χωριανόπουλος, Διαμάντης (74΄Παυλής), Φραντζεσκί, Λουάμο, Άντονι.

OΦΗ: Βεζυρίδης, Κιάσσος, Λιαπάκης, Ψωμάς, Μονιάκης (46΄Πίστος), Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ,  Κατσικογιάννης (46΄Νηκλητσιώτης), Γιακούμπου, Γκουεϊ, Αγρίτης (75΄Ζορμπάς)

Έναρξη αγώνα


Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους! Ο Φρατζεσκής πέρασε πολύ ωραία τον Λιαπάκη έκανε το πλασέ με τον Βεζυρίδη να διώχνει, η μπάλα πήγε στον Διαμάντη με τον Κιάσσο να παίρνει την μπουκιά από το στόμα από τον παίκτη των γηπεδούχων και να διώχνει σε κόρνερ.

14΄Σουτ του Διαμάντη από πλάγια θέση ο Βεζυρίδης με τα ακροδάχτυλα διώχνει σε κόρνερ.

27΄Κίτρινη κάρτα στον Γκουεϊ για φάουλ πάνω στον Άντονι

28΄Ο Λουάμο πέρασε την μπάλα πάνω από τον Λιαπάκη, κατέβασε όμορφα την μπάλα, έκανε το πλασέ με τον Βεζυρίδη να διώχνει και πάλι με τα πόδια.

43΄ Κίτρινη κάρτα στον Φρατζεσκί

45+1 Εκτέλεση φάουλ από τον Λουάμο, ο Τραορέ με το χέρι βρήκε την μπάλα, το φάουλ δεν σφυρίζεται, η μπάλα κατέληξε στον Φρατζεσκι, ο οποίος έκανε το σουτ, ο Βεζυρίδης δηλώνει και πάλι παρών και διώχνει.

45+1΄Λήξη ημιχρόνου

46΄Αλλαγές από τον Νίκο Αναστόπουλο, ο Πίστος στην θέση του Μονιάκη και ο Νηκλητσιώτης στου Κατσικογιάννη.

46΄Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

46΄
Ο Γιακούμπου μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει άουτ.

57΄Κίτρινη κάρτα στον Λουάμο για θέατρο


70΄Χωρίς φάσεις το παιχνίδι μετά την ευκαιρία του Γιακούμπου

74΄Ο Παυλής στην θέση του Διαμάντη

75΄Ο Ζορμπάς στην θέση του Αγρίτη

84΄Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ! Ο Νηκλητσιώτης μπήκε από τα δεξιά, έβγαλε την σέντρα, ο Ζορμπάς έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ!

89΄Ο Γκόγκας στην θέση του Φρατζεσκί

90+1΄Γλυτώνει το έφραγμα ο ΟΦΗ! Λάθος στην άμυνα των Κρητικών, ο Παυλής είδε εκτός εστίας τον Βεζυρίδη, πήγε να τον κρεμάσει, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

90+3 Λήξη αγώνα

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο