Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

Παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε, η ομάδα Νέων του ΟΦΗ δεν κατάφερε να έχει βαθμολογική συγκομιδή στον εκτός έδρας αγώνα που έδωσε με τον Εθνικό Αστέρα, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Νέων της Football League , γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1 στο γήπεδο της Πεύκης.
Δυνατά ξεκίνησε το ματς η ομάδα του ΟΦΗ, έχοντας την υπεροχή για το πρώτο ημίωρο και χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 10΄, με ωραία κεφαλιά του Χαλκιαδάκη μετά από σέντρα του Ζαχαράκη, την ποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μανέκας.
Στο 12΄ μακρινό σουτ του Σαμιώτη πέρασε λίγο άουτ.
Στο 27΄, στην πρώτη επίσκεψη των γηπεδούχων στην περιοχή του ΟΦΗ, άνοιξε το σκορ με σουτ του Γκουβούση, μετά από αδράνεια της άμυνας. 

Στο 35΄ σουτ του Ζαχαράκη μέσα από την μικρή περιοχή με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού.
Στο Β΄ ημίχρονο η επικράτηση του ΟΦΗ ήταν καθολική, χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τον Σκουτέλη (49΄, 51΄), τον Νύκταρη (59΄ απευθείας φάουλ ελάχιστα άουτ) και τον Δουκιαντζάκη (64΄).
Νέα λάθος της αμυνας του ΟΦΗ στο 65΄, είχε σαν αποτέλεσμα να διπλασιάσει τα τέρματά της η ομάδα του Εθνικού Αστέρα, ξανά με τον Γκουβούση, με αδύναμο σουτ που δεν μπόρεσε να απεκρούσει ο Γιαγκιόζης.
Η απάντηση του ΟΦΗ ήρθε 3 λεπτά μετά (68), όταν ο Σκουτέλης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, μετά από φάουλ του Νύκταρη Ν, μείωσε σε 2-1.
Παρόλα αυτά, στο διάστημα που απέμεινε δεν κατάφερε να ισοφαρίσει, αν και είχε την αριθμητική υπεροχή, γιατί αποβλήθηκαν με δύο κίτρινες κάρτες οι Τσίπρας (71΄) και Σιδηρόπουλος (74΄) των γηπεδούχων.
Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 90΄όταν κεφαλιά του Κολλιακουδάκη μετά από κόρνερ του Νύκταρη απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Καζάκοφ.
Άριστη η διαιτησία του Μαργαρίτη και των βοηθών του Κασομούλη και Μπουτζουβή, όλοι του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής. Εκτός των αποβληθέντων, έδειξε επίσης κίτρινη κάρτα στους Μπασκόζο (13΄), Θεολόγου (58΄), Παπαλουκά (86΄) και Μανέκα (90) από τον Εθνικό Αστέρα, ενώ από τον ΟΦΗ «κιτρίνισε» τους Ζαχαράκη (32΄) και Γιαγκιόζη (45΄).
Εθνικός Αστέρας: Μανέκας, Καζάκοφ, Τριανταφύλλου, Μπασκόζος, Θεολόγου, Χαντζάρι, Ινγκλαντίν (79΄Κουφόπουλος), Σιδηρόπουλος, Τσίπρας, Γαλάνης (81΄Φουσάνης), Γκουβούσης (84΄Παπαλουκάς).
ΟΦΗ: Γιαγκιόζης, Κουκάκης, Μπολάκης, Ζαχαράκης, A πτσιαούρι, Σαμιώτης, Σκουτέλης, Σταυρακάκης (55΄Δουκιαντζάκης), Χαλκιαδάκης (61΄ Καρδαμίτσης), Κολλιακουδάκης, Νύκταρης Ν.
- Ο προπονητής της ομάδας του ΟΦΗ κ. Καβουσανός δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση, κατά το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έχοντας τον πλήρη έλεγχο και χάνοντας ευκαιρίες για να προηγηθούμε στο σκορ. Δυστυχώς σε δύο κακιές, για την άμυνά μας, στιγμές δεχτήκαμε ισάριθμα τέρματα και παρότι μειώσαμε άμεσα και πιέσαμε για την ισοφάριση, έχοντας πάντα τον έλεγχο του παιχνιδιού, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Κρατάμε την καλή απόδοση αλλά και το γεγονός ότι ακόμα ένας νεαρός σε ηλικία ποδοσφαριστής μας αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα, αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και είμαστε σίγουροι ότι μέσω αυτής θα επιτευχθούν και οι στόχοι που έχουν τεθεί για την ομάδα αυτή».

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο