Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010
Στο ότι κατάφερε η ομάδα του να μην χάσει ακόμα και με την κακή εμφάνιση που είχε, στάθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος στη συνέντευξη τύπου του αγώνα της Καισαριανής. Από την άλλη ο τεχνικός του Αστέρα τόνισε ότι η ομάδα του έπρεπε να είχε βάλει 3-4 γκολ.

Αναστόπουλος: "Η καλή ομάδα όταν δεν κρδίζει δεν χάνει"!
Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος, όπου είδε για πρώτη φορά να χάνει βαθμούς η ομάδα του, δεν είχε διάθεση για πολλά λόγια: «
Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και όταν έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούμε να κερδίσουμε, τουλάχιστον να μην το χάνουμε. Έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι μόνο όταν κερδίζουμε. Το παιχνίδι αυτό το ξεχνάμε και ετοιμαζόμαστε για τη Δευτέρα και τον επόμενο αγώνα που έχουμε μπροστά μας με τον Παναιτωλικό.


Δεν μπορούμε να κερδίζουμε κάθε Κυριακή. Μέχρι τώρα είχαμε 6 συνεχόμενες νίκες κάτι που δεν κάνει ούτε ομάδα Super League» Ο προπονητής του ΟΦΗ μετά το τέλος του αγώνα παρέμεινε στην Αθήνα και αναμένεται στο Ηράκλειο την Τρίτη, οπότε και θα ξεκινήσει η ομάδα του την προετοιμασία της για τον αγώνα του Αγρινίου την ερχόμενη Δευτέρα».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα των Δηλώσεων του Νίκου Αναστόπουλου (Πηγή: Spor FM 87.6)
Από την άλλη ο τεχνικός του Εθνικού Αστέρα Νίκος Παντέλης, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η ομάδα του έπρεπε να είχε πετύχει 3 με 4 γκολ:«Σήμερα κάναμε την καλύτερη φετινή μας εμφάνιση απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα που προερχόταν από ένα εντυπωσιακό σερί. Ο αγώνας πιστεύω ότι έπρεπε να λήξει με 3-4 γκολ υπέρ μας, καθώς ήμασταν και στα δύο ημίχρονα καλύτεροι, κάναμε ότι απαιτεί το ποδόσφαιρο εκτός του να βάλουμε γκολ. Παίζει ρόλο και η τύχη, αλλά στις ευκαιρίες που κάναμε δεν είχαμε γκολ, ενώ θα μπορούσε να κάνει τέρμα και ο ΟΦΗ  στο 85’. Είναι άδικο το αποτέλεσμα, είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου και την προσπάθειά τους.

Στο πρώτο μέρος είχαμε την απόλυτη υπεροχή ενώ και στο δεύτερο με τον Παυλή χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε μια νίκη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο αγώνα που έχουμε και πρέπει να παίξουμε τόσο καλά όπως και σήμερα».


Κιάσσος: Η Χειρότερη εμφάνιση μας
Στο ίδιο μήκος κύματος με τον προπονητή του στάθηκε και ο Κώστας Κιάσσος στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα: «Σήμερα κάναμε τη χειρότερη εμφάνισή μας από τα τελευταία παιχνίδια και πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό. Έχει δρόμο όμως το πρωτάθλημα ακόμα. Είναι όμως πολύ σημαντικό ότι ακόμα και στην κακή μας μέρα δεν χάσαμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο και για μια ακόμα φορά στάθηκε στο πλευρό μας και μας βοήθησε και πάλι».

Ενώ ο από την πλευρά του ο Δημήτρης Διαμάντης αρκέσθηκε να πει: «Είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση μας, όμως όταν κάνεις τέτοια εμφάνιση και μάλιστα κόντρα σε μια τόσο καλή ομάδα, πρέπει να παίρνεις και ένα θετικό αποτέλεσμα».
Πηγή: sporfm.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο