Αναγνώστες

Από το Blogger.
Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010
ΓΙΑ το πρωτάθλημα Νέων (Κ20) της Football League ΟΠΑΠ ΟΦΗ και Δόξα Δράμας έφεραν 0-0.
Απέναντι σε μια καλή ομάδα οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν καλή απόδοση, όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Οι πιο αξιόλογες ευκαιρίες στο Α μέρος ανήκουν στους γηπεδούχους, με το πλασέ του Βαγιωνάκη στο 17΄ και το μακρινό σουτ του Σκουτέλη στο 40΄ να αναγκάζουν τον τερματοφύλακα της Δόξας σε ισάριθμες όμορφες αποκρούσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έγινε πιο επιθετικός και αναζήτησε χωρίς επιτυχία το γκολ, κυρίως με τα σουτ των Βαγιωνάκη (48΄), Κολλιακουδάκη (75΄) και Ρουμελιώτη (82΄), ενώ οι φιλοξενούμενοι στην μοναδική επικίνδυνη φάση που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να σκοράρουν με τον Πεντεζίδη στο 55΄.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Χαραλαμπάκης με βοηθούς τους κ.κ. Μαθιουδάκη και Τουρλουκάκη. Έδειξε κίτρινη κάρτα στους Ντελία και Σημαιάκη από τον ΟΦΗ και στους Βασιλειάδη, Στεργιανό και Σουτζόγλου από την Δόξα.
ΟΦΗ (Καβουσανός): Γιαγκιόζης, Κουκάκης Μπολάκης, Απτσιαούρι, Ζαχαράκης, Ντελία (65΄λ.τ. Σημαιάκης), Σκουτέλης, Σταυρακάκης (55΄ Δουκιαντζάκης), Βαγιωνάκης (75΄ Ρουμελιώτης), Κολλιακουδάκης, Νύκταρης Ν.
Δόξα Δράμας (Λευκόπουλος): Σουτζόγλου, Αθανασιάδης, Στεργιανός, Ράδος, Τσιμπλίδης, Κανετίδης, Αμανατίδης (69΄ Πεντεζίδης), Δούμπλατζης (87΄ Σιάμπος), Βασιλειάδης, Κεϊτά (20΄ λ.τ. Τσάκωνας), Τρελλόπουλος.
Ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Καβουσανός δήλωσε για τον αγώνα: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Ήμασταν σαφώς βελτιωμένοι σε σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια, ενώ δώσαμε και την ευκαιρία σε νέα παιδιά να αγωνιστούν σήμερα για πρώτη φορά. Παρότι αντιμετωπίσουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και με παίκτες μεγαλύτερης ηλικίας από τους δικούς μας, είχαμε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, ενώ με λίγο τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε επιτύχει και κάποιο τέρμα.»

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο