Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

To… «βαρύ πυροβολικό» του ΟΦΗ Μαρκ Γκουεί μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για την σχέση του με τα γκολ και τον κόσμο της ομάδας.


Ο πρώτος σκόρερ του ΟΦΗ (5 γκολ) μιλώντας στον Μανώλη Σαρρή έπλεξε το εγκώμιο του Νίκου Αναστόπουλου για τον οποίο είπε ότι «ότι λέει έχει βαρύτητα. Ξέρει να κερδίζει και αυτό το έχει μεταδώσει σε εμάς».



Για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα: «Έπρεπε να κερδίσουμε. Η εικόνα που έχω είναι αυτή. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι και γίνεται μια πολύ καλή δουλειά με τον κύριο Αναστόπουλο. Δυστυχώς, η πορεία του αγώνα δεν δικαίωσε την προσπάθεια που κάναμε».

Για το τελικό αποτέλεσμα: «Η δήλωση του προπονητή έχει βαρύτητα και συμφωνώ απολύτως μαζί του. Ήταν λογικό και φυσιολογικό για τον ΟΦΗ να δυσκολευτεί να πάρει τη νίκη. Όμως, από την στιγμή που ο προπονητής αναγνωρίζει ότι ήταν δύσκολη η αποστολή του ΟΦΗ, εγώ συμφωνώ ότι όταν δεν μπορούμε να κερδίσουμε, ας μην χάσουμε».

Για τα γκολ που έχει πετύχει: «Πρόκειται για μια ομαδική δουλειά. Μεγάλη σημασία σε αυτό που κάνω έχουν οι συμπαίκτες μου, ακόμα και εκείνοι που βρίσκονται στον πάγκο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την δουλειά που γίνεται και πάνω από όλα είναι η ομάδα».

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ: «Είναι ακόμα νωρίς για να κάνουμε τον απολογισμό. Όλοι βοηθούν όπως ο ΟΦΗ και ο προπονητής. Όμως, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας».

Για το Νίκο Αναστόπουλο: «Ξέρει να κερδίζει ο Νίκος Αναστόπουλος και είναι πολύ σημαντική η δουλειά που κάνει στον ΟΦΗ».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ: «Είναι πραγματικά καταπληκτικοί και είναι σπάνιο να συναντήσεις αυτήν την ατμόσφαιρα. Ο προπονητής μας, μας λέει ότι πρέπει να παίζουμε και για αυτούς».

Για το ντέρμπι με τον Παναιτωλικό: «Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ακόμα και αν δεν σκοράρω εγώ, σημασία έχει να πετύχει γκολ κάποιος άλλος παίκτης και να κερδίσουμε. Σαφώς δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι όμως όλοι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας».

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο