Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Τέλος μπήκε στην ιστορία του Γιάννη Ταραλίδη και η οποία ταλαιπωρούσε τον ΟΦΗ από το καλοκαίρι του 2009. Σημαντικό ρόλο έπαιξε και η δική του επιθυμία για συμβιβασμό.


Την Πέμπτης μπήκε τέλος σε μια ιστορία που είχε "πονέσει" τον ΟΦΗ εδώ και 1,5 χρόνο και κυρίως που τον... κρατούσε στην αγωνία. Εξάλλου, πάντα όταν μια υπόθεση είναι ανοικτή και αφορά τον οικονομικό τομέα, δεν δεν παύει να αποτελεί έναν "βραχνά" για τον σύλλογο.

Τουλάχιστον από εδώ και στο εξής, οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν να προβληματίζονται για έναν λιγότερο καθώς η υπόθεση του Γιάννη Ταραλίδη μπήκε στο αρχείο. Άτομο που εκπροσωπούσε τον 29χρονο ποδοσφαιριστή συναντήθηκε στην Αθήνα με το Νίκο Μαχλά και επήλθε συμβιβασμός για τα χρήματα που του οφείλονταν.



Για να έρθει αίσιο τέλος στην ιστορία αυτή, καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η στάση του Ταραλίδη - για την οποία μιλούν με τα καλύτερα λόγια στον ΟΦΗ.

Πλέον, σειρά παίρνει η υπόθεση του Στέλιου Σφακιανάκη όπου στις τάξεις της Κρητικής ομάδας εύχονται ότι θα έχει ανάλογο τέλος.

Επέστρεψε ο Μπούρμπος

Όπως αναμενόταν, ο Χρήστος Μπούρμπος επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Αντιθέτως, ο Κιάσσος έχει προσβληθεί από μια ίωση και προτιμήθηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους.

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο