Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010
Σε άλλη μια σημαντική συνεργασία στα τμήματα υποδομής, όσον αφορά τον προπονητικό σχεδιασμό και τον τρόπο λειτουργίας, προχώρησε η ακαδημία του ΟΦΗ με την ομάδα της Α.Ο. Νίκη Σητείας. Η ομάδα αυτή διαθέτει ακαδημία(η μοναδική στην περιοχή) με 150 αθλητές. Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παραβρέθηκαν ,ο επικεφαλής των τμήματων υποδομής του ΟΦΗ Μιχάλης Σερπετσιδάκης ,ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Λευτέρης Κουγιουμτζής, ο Γεώργιος Κουμάκης από το σύλλογο μετόχων, και από την ομάδα της ΑΟ Νικης Σητείας, ο πρόεδρος Μανώλης Αιβαλιωτάκης , ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Δημήτριος Γρίβας .
Επίσης παραβρέθηκαν και συζήτησαν θέματα που αφορούν τον προπονητικό σχεδιασμό, ο τεχνικός Διευθυντής των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε Ο.Φ.Η, Λεωνίδας Τιτομιχελάκης , με τον υπεύθυνο αγωνιστικών τμημάτων Κώστα Παντζαρίδη και τον υπεύθυνο της ακαδημίας Νίκης Σητείας Κώστα Φυγετάκη . Στη συνάντηση αυτή αποφασίστηκε να πραγματοποιούνται τουρνουά στη Σητεία και στο Ηράκλειο ανάμεσα στις δύο ομάδες όλο το χρόνο, ενώ παράλληλα θα γίνουν δοκιμές παικτών στο Β.Α.Κ τις προσεχείς μέρες. Για τη συνεργασία αυτή ηδιοίκηση της Α.Ο. Νίκης Σητείας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Αποδεχόμαστε την πρόταση της Π.Α.Ε Ο.Φ.Η για συνεργασία, θεωρούμε τιμή μας να συνεργαστούμε με την πιο Ιστορική ομάδα του Νησιού μας, και επιθυμούμε να προχωρήσουμε σε κάθε απαραίτητη ενέργεια ,προκειμένου να υλοποιήσουμε την συνεργασία αυτή».
 Ο επικεφαλής των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε Μιχάλης Σερπετσιδάκης δήλωσε : « Υλοποιώντας το πλάνο που έχουμε καταρτίσει για τη νέα πενταετία που διανύει η ακαδημία μας, προχωρούμε τις συνεργασία μας σε μια περιοχή, όπως τη Σητεία, που διαθέτει αρκετό ταλέντο, ενώ συνάμα θα φέρουμε μια απομακρυσμένη περιοχή της Κρήτης μας, στην οικογένεια του Ο.Φ.Η. Ευχαριστούμε τη διοίκηση της Α.Ο. Νίκης Σητείας που αποδέχτηκε την πρόταση μας να ενταχθεί στο δίκτυο των συνεργαζόμενων ακαδημιών μας».
Πηγη: Cretalive

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο