Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010
Την σιγουριά του ότι ο ΟΦΗ θα πάρει την άνοδο εξέφρασε ο Δημήτρης Μούτας μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ηρακλείου βρέθηκε στην Φυλή την Κυριακή όπου παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Θρασύβουλο.


Ο Δημήτρης Μούτας μιλώντας στον Μανώλη Σαρρή στάθηκε στην παρουσία του Σαΐμπου Γιακούμπου λέγοντας ότι «είναι παίκτης που κάνει την διαφορά» προσθέτοντας ακόμα ότι «είμαι σίγουρος ότι ο ΟΦΗ θα αγωνίζεται του χρόνου στην μεγάλη κατηγορία».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Μούτα:

Για την παρουσία του στον ΟΦΗ: «Στον ΟΦΗ πέρασα 3 καταπληκτικά χρόνια και όπως και να έχει είναι η ομάδα της καρδιάς μου. Αγάπησα την ομάδα και τον κόσμο, αγαπήθηκα και πραγματικά τα συναισθήματα που νιώθω είναι πολύ όμορφα. Πάντα ακολουθώ τον ΟΦΗ και τον παρακολουθώ συνεχώς γιατί έχω αγαπήσει αρκετά αυτήν την ομάδα».

Για την εποχή που εκείνος αγωνιζόταν: «Τότε ο ΟΦΗ ήταν παράδεισος. Βεβαίως, τίποτα δεν είναι τυχαίο και τίποτα δεν γίνεται κατά σύμπτωση. Τα χρόνια που ακολούθησαν τον θάνατο του αείμνηστου Θόδωρα Βαρδινογιάννη, ήταν πολύ δύσκολα και δεν είναι τυχαίο ότι η ομάδα βρέθηκε εκεί που βρέθηκε. Όμως, τώρα πρέπει να κοιτάζουμε μπροστά και πιστεύω ότι του χρόνου ο ΟΦΗ θα βρίσκεται στην Σούπερ Λίγκα».

Για το ματς με τον Θρασύβουλο: «Μπορεί στο ματς με τον Θρασύβουλο να μην έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης όμως δεν κινδύνευσε καθόλου. Διαθέτει ένα πλούσιο ρόστερ με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Αυτό που μέτρησε ήταν η εμπειρία και η ποιότητα όπου με μια φάση «καθάρισε» το ματς. Στην συνέχεια δεν κινδύνευσε καθόλου και μου έκανε εντύπωση η ποιότητα που έχει σαν ομάδα».

Για την εικόνα του ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ παίζει το παιχνίδι του, δεν επηρεάζεται από καμία αντίπαλη ομάδα και ήταν θέμα χρόνου να γίνει αυτό. Στην αρχή υπήρχαν κάποια προβλήματα όμως κατά την άποψη μου ήταν θέμα χρόνου να «δέσει» η ομάδα και να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει. Ο ΟΦΗ προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και σε αυτήν την κατηγορία σημαντικό ρόλο παίζουν η δύναμη και το πάθος. Διαθέτει αυτά τα στοιχεία όμως η μεγάλη διαφορά του με τις υπόλοιπες ομάδες είναι ότι προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο».

Για την περσινή απώλεια ανόδου: «Πιστεύω ότι η περσινή χρονιά ήταν ένα πολύ καλό μάθημα για τον ΟΦΗ. Αυτό φαίνεται και από την παρουσία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα και είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα πάρει την άνοδο».

Για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο: «Δικαίως βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις ο ΟΦΗ και τα Γιάννενα γιατί είναι μακράν οι καλύτερες ομάδες στην κατηγορία».

Για το ρόστερ του ΟΦΗ: «Οι περισσότεροι παίκτες είναι γνωστοί στον ελληνικό χώρο πέραν του Γιακούμπου που ήρθε φέτος. Ήταν πολύ σωστή η κίνηση του να έρθει στην ομάδα και πιστεύω ότι κάνει την διαφορά στο φετινό πρωτάθλημα. Υπάρχουν παίκτες που δεν αγωνίστηκαν και μπορούν να ξεχωρίσουν όπως ο Βερόν και ο Βλόνταρτσικ».

Για τον εαυτό του: «Δικός μου στόχος είναι να βρεθώ ξανά στους πάγκους και να δουλέψω σε σωστές συνθήκες. Υπάρχουν στην Ελλάδα σε ομάδες και αν δεν υπάρχουν προσπαθείς να τις δημιουργήσεις».


πηγη:athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο