Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Ένα ύπουλο παιχνίδι εις βάρος του ΟΦΗ παίζεται μέσα από ένα οργανωμένο σχέδιο όπως αποκαλύπτει το Athletic Radio 104,2.



Συγκεκριμένα, την Τρίτη είχε οριστεί δικαστήριο για να συζητηθεί το αίτημα της Καλλιθέας σύμφωνα με το οποίο απαιτούσε την ενεργοποίηση της ποινής του Νίκου Αναστόπουλου για την δικαστική διαμάχη που έχουν οι δύο πλευρές.


Ωστόσο, εντελώς ξαφνικά η αθηναϊκή ΠΑΕ απέσυρε το αίτημα για την ενεργοποίηση της τιμωρίας του 52χρονου τεχνικού - πράγμα που σημαίνει ότι πλέον δεν ήταν σε ισχύ η απαίτηση για μηδενισμό του ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Όμως, με όλη αυτήν την ιστορία που είχε διαμορφωθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα μέσω της οποίας η Καλλιθέα είχε στείλει έγγραφο στην Λίγκα ζητώντας να ενεργοποιηθεί η τιμωρία του ΟΦΗ μέσα Αναστόπουλου - δόθηκε το κατάλληλο "πάτημα" στον Λεβαδειακό ώστε να προχωρήσει σε ένσταση για το μεταξύ τους παιχνίδι.

Όπως και να έχει, φαίνεται πως έχει στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός γύρω από την ένσταση του Λεβαδειακού ώστε ο ΟΦΗ να βγει χαμένος για ένα παιχνίδι που το κέρδισε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μανταδάκης: "Καμία ανησυχία"Ο νομικός σύμβουλος του ΟΦΗ Ντίνος Μανταδάκης μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 εξέφρασε την βεβαιότητα του ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την ένσταση του Λεβαδειακού. 

"Θεωρώ πως η ένσταση του Λεβαδειακού δεν έχει καμία απολύτως τύχη. Έχει στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός εις βάρος του ΟΦΗ και πραγματικά απορώ με όλες αυτές τις μηχανορραφίες που έχουν δημιουργηθεί για να τιμωρηθεί η ομάδα μας" ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο