Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010
ΤΗΝ Πέμπτη θα αναχωρήσει από την ιδιωτική κλινική Creta Inter Clinic o Κώστας Σταυρακάκης ο οποίος σήμερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο πρόσθιο χιαστό από τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ, χειρούργο ορθοπεδικό κ. Γιώργο Στεφανουδάκη. 
" Όλα πήγαν πολύ καλά. Το μόσχευμα που έβαλα στο Κώστα και είναι δικό του είναι πολύ καλό, οι χόνδροι του είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ καθάρισα και τους δύο μηνίσκους. Ο Κώστας θα μείνει έως την Πέμπτη στη κλινική και στη συνέχεια θα πάει στο σπίτι του για να ακολουθήσει το πρόγραμμα που θα του δοθεί" δήλωσε ο κ. Γιώργος Στεφανουδάκης. 

Περιμένει τα αποτελέσματα 

Σε μαγνητική εξέταση υποβλήθηκε σήμερα ο Ουκάρ που έχει ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο και όπως είναι γνωστό αντικαταστάθηκε στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι. 
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το πρόσθιο χιαστό. 
Η μαγνητική εξέταση θα δείξει εάν υπάρχει πρόβλημα στο μηνίσκο του μέσου του ΟΦΗ. 

Ξεκίνησαν οι εργομετρικές μετρήσεις 
ΟΙ γνωστοί τραυματίες (Ρόβας, Μπαρτζώκας, Περογαμβράκης, Σταυρακάκης, Ουκάρ), οι τερματοφύλακες και ο Μπούρμπος δεν πέρασαν από εργομετρικές μετρήσεις. 
Ο Μπούρμπος έχει ενοχλήσεις στο λαγωνοψωίτη και σήμερα έκανε θεραπεία. Εφόσον αύριο θα αισθάνεται καλύτερα θα κάνει κι αυτός τις μετρήσεις.
ΕΠΙΣΗΣ οι Βλόνταρτσικ, Σοϊλέδης, Χαριτωνίδης, Ζαχαράκης, αύριο θα υποβληθούν σε εργομετρικές μετρήσεις. 
ΟΙ υπόλοιποι παίκτες ακολούθησαν το πρόγραμμα που είχε καταρτισθεί. Εκτός από τις εργομετρικές μετρήσεις υποβλήθηκαν και σε αιματολογικές εξετάσεις. 
ΑΥΡΙΟ στις 3.30 μ.μ. ο κ. Αναστόπουλος έχει προγραμματίσει προπόνηση για όλους τους παίκτες. 

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο