Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Δεν στάθηκε στα λάθη των παικτών του ο Νίκος Αναστόπουλος που τόνισε ότι "η ήττα δεν λέει τίποτα, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας".


Ο τεχνικός του ΟΦΗ στάθηκε στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε ότι "είχαμε καποιες άτυχες στιγμές που ήταν καθοριστικές σε καίρια σημεία του αγώνα. Δεν έγινε κάτι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Η ήττα δεν λέει τίποτε. Είμαστε καλή ομάδα και βλέπουμε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό" είπε αρχικά και συνέχισε "χάρηκα που ήρθα στο Αγρίνιο. Εχω φίλους που με αγαπάνε και τους αγαπώ. Ήταν ένα παιχνίδι που τα είχε όλα".

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην φάση του γκολ του Γκούρμα στην μονομαχία με τον Πίτσο "στο δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε υπάρχει φάουλ. Υπάρχει σπρώξιμο στον Πίτσο. Aλλά γίνονται αυτά τα λάθη. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο".

Νταλακούρας: "Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί"Ο Γιάννης Νταλακούρας από την πλευρά του δήλωσε "ο Παναιτωλικός κέρδισε ένα πραγματικό ντέρμπι που είχε πολλα καλά στοιχεία. Σημαντικοί για μας οι τρείς βαθμοί. Σημαντικό ότι μπορέσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.Θέλουμε μαζί μας τον κόσμο για να μπορέσουμε να κάνουμε και κάτι πολύ μεγάλο στην Καλλιθέα".

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο