Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

"Να βελτιώσουμε τα λάθη μας" τόνισε στον Athletic Radio 104,2 ο κορυφαίος παίκτης του ΟΦΗ, Χρήστος Μπούρμπος. Την βοήθεια του κόσμου στα επόμενα παιχνίδια ζήτησε ο Μηνάς Πίτσος.


Ο Χρήστος Μπούρμπος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 από την πλευρά του στάθηκε στα λάθη που έγιναν και ο ΟΦΗ δέχτηκε τα δύο γκολ... "Θα πρέπει να τα βελτιώσουμε αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ, πίεσαμε τον Παναιτωλικό όμως δυστυχώς δεν τα καταφέρουμε και από εκεί και πέρα το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να το κερδίσουμε".

Ο 29χρονος μεσοαμυντικός του ΟΦΗ μιλώντας για το δεύτερο γκολ του Παναιτωλικού "σίγουρα σε επηρεάζει αρνητικά όμως προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Δεν τα καταφέραμε και το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια και να τα κερδίσουμε".

Πίτσος: "Να μείνει δίπλα μας ο κόσμος"
O Μηνάς Πίτσος τόνισε ότι "ζητάμε από τον κόσμο να μείνει μαζί μας και δίπλα μας γιατί τον χρειαζόμαστε". Όσον αφορά το παιχνίδι πρόσθεσε "χάσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού κάναμε δώρο στους αντιπάλους μας τα γκολ. Εύχομαι στον Παναιτωλικό καλή πορεία".

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο