Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Aγωνία επικρατεί στις τάξεις των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ για το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στο Αγρίνιο για το σούπερ ντέρμπι κορυφής της Δευτέρας με τον Παναιτωλικό.

Κι αυτό λόγω της προκήρυξης σήμερα Παρασκευή νέας 48ωρης απεργίας από την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία έως τις 6 το πρωί της Κυριακής που σημαίνει ότι μέχρι τότε τα πλοία θα είναι δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας. Η απεργία ωστόσο ενδέχεται να τερματίσει την Κυριακή το πρωί ή και να συνεχιστεί περαιτέρω, κάτι που δεν έχει ξεκαθαρίσει αυτή τη στιγμή.


«Μίλησα με τους εκπροσώπους των Μινωικών Γραμμών και αυτό που μου είπαν είναι ότι είναι πολύ πιθανό να λήξει η απεργία το πρωί της Κυριακής. Αν υπάρξει ωστόσο περαιτέρω παράταση της απεργίας δεν μπορούν να το ξέρουν οι άνθρωποι αυτή τη στιγμή» δήλωσε o πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων ΟΦΗ «Κρήτες - 4 Ανατολικά Προάστια Θεόδωρος Παπαδόπουλος» Μιχάλης Πλατάκης ο οποίος ερωτηθείς για το τι θα γίνει σε περίπτωση που συνεχιστεί η απεργία και μετά την Κυριακή, τόνισε: «Αν συμβεί αυτό τότε δυστυχώς θ’ αναβληθεί η εκδρομή μας για το Αγρίνιο». Σχετικά με το πόσα άτομα έχουν δηλώσει μέχρι αυτή τη στιγμή (απόγευμα Παρασκευής) συμμετοχή για την εκδρομή ο πρόεδρος των «Κρητών» είπε: «Έως τώρα έχουμε 140 εγγραφές οι οποίες θα συνεχιστούν μέχρι και το Σάββατο το μεσημέρι στα γραφεία των Κρητών και των Snakes. Ήδη έχουν κλειστεί τρία λεωφορεία και πάμε για το τέταρτο. Θα ξεκινήσουμε 8 με 8.30 το πρωί της Κυριακής από τον Πειραιά οδικώς για το Αγρίνιο και με τις στάσεις που θα κάνουμε θα φτάσουμε το μεσημέρι εκεί, πηγαίνοντας κατευθείαν στο γήπεδο». Όσο για το κόστος της εκδρομής ο Μιχάλης Πλατάκης υπογράμμισε: «Η τιμή είναι 65 ευρώ και σ’ αυτήν συμπεριλαμβάνονται όλα μέσα».

πηγη:sporfm.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο