Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Μετά την ήττα στην Θεσσαλονίκη στον ΟΦΗ δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης στο ματς με την Μεντ.


Η κυριακάτικη αναμέτρηση στο κλειστό του ΒΑΚ (5.00 live Athletic Radio 104,2 / athleticradio.gr) θα γίνει με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα προκειμένου ο ΟΦΗ να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να μην χάσει την επαφή με την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Βαγγέλης Βλάχος δεν θα έχει στην διάθεση του για το παιχνίδι με την ΜΕΝΤ τον Αλέξη Τσακιρίδη που παραμένει τραυματίας ενώ δεν εμπνέει ανησυχία ο τραυματισμός, μεσοβδόμαδα, του Δημήτρη Καραδολάμη.

Σουφλιάς: "Πρέπει να κερδίσουμε"
Στο μεταξύ, ο Θανάσης Σουφλιάς με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ.

"Δεν πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση. Επί πλέον ήμασταν άστοχοι σαν ομάδα, με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ήττα. Απλά δεν ήμασταν καλοί" ήταν το σχόλιο του για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης και την ήττα από την Φλόγα.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με την ΜΕΝΤ ο Σουφλιάς πρόσθεσε "είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, ώστε να παραμείνουμε κοντά στην κορυφή. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι της προηγούμενης Κυριακής και να αποδείξουμε ότι ήταν μια κακή παρένθεση και να επανέλθουμε στις νίκες, αν είναι δυνατόν με καλή εμφάνιση".

Παράλληλα, ο Λαρισαίος σέντερ του ΟΦΗ έπλεξε το εγκώμιο της λειτουργίας του ΟΦΗ "όλα εδώ είναι μια χαρά. Η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη,ενώ μας παρέχει τα πάντα. Είναι ένα σωματείο με επαγγελματικά πρότυπα. Είμαι ευχαριστημένος και από την πόλη εδώ και τους ανθρώπους της. Αυτό που με ενδιαφέρει πάνω απ΄όλα να πετύχω τους στόχους της ομάδας μου. Αυτό θα είναι και η προσωπική μου επιτυχία".

Τέλος μιλώντας για τον εαυτό του είπε "προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου ευατό. Όταν αγωνίζομαι δίνω τα πάντα και όσο μπορώ θα κάνω το ίδιο".

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο