Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Στο στούντιο του Athletic Radio 104,2 βρέθηκε ο Αντώνης Κουτάντος μιλώντας για όλα τα θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ.


Το μέλος του Δ.Σ. της Κρητικής ομάδας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Γιαννουλάκη μίλησε αρχικά για την υποψηφιότητα του.

«Πρώτη φορά μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία. Αν με τιμήσουν ή όχι με την ψήφο τους πάλι θα τους ευχαριστήσω. Είμαι ένας νέος άνθρωπος που θα ασχοληθεί με τα κοινά και τα συμφέροντα της πόλης μας» ήταν τα λόγια του μιλώντας στο στούντιο του Athletic Radio 104,2 καλεσμένος του Γιώργου Κορτσιδάκη.


Στην συνέχεια αναφερόμενος στην ένσταση της Καλλιθέας τόνισε ότι «για εμένα δεν είναι πρόβλημα αυτό με τον Αναστόπουλο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τον ΟΦΗ είναι το οικονομικό» και πρόσθεσε εκφράζοντας την βεβαίωση του ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με ένσταση του Λεβαδειακού.

Παράλληλα ο Αντώνης Κουτάντος αποκάλυψε ,δίχως να πει περισσότερα, ότι υπάρχει ενδιαφέρον ανθρώπων για να επενδύσουν στον ΟΦΗ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όλο και κάτι γίνεται. Όταν υπάρχει κάτι σίγουρο, τότε θα βγούμε να μιλήσουμε. Πιστεύω ότι θα είμαστε πρωταθλητές, θα βρισκόμαστε στην Σούπερ Λιγκ και τότε θα είναι πολύ καλύτερο το μέλλον για την ομάδα μας».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Αντώνη Κουτάντου στον Athletic Radio 104,2

Για το Νίκο Αναστόπουλο: «Το Νίκο Αναστόπουλο δεν τον γνώριζα προσωπικά πριν έρθει στον ΟΦΗ. Όταν ήρθε στην ομάδα, έπρεπε να κάνω τα πάντα ώστε να νιώσει άνετα στο Ηράκλειο και να είναι απόλυτα προσηλωμένος στην ομάδα. Έχει καρδιά μικρού παιδιού και πρόκειται για μια πραγματική ψυχή. Μου έχει κάνει εντύπωση αυτή η επικοινωνία που έχει με τους ποδοσφαιριστές. Ενδιαφέρεται για αυτούς 24 ώρες, πάντα βρίσκεται στο πλευρό τους. Εγώ θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό που έχουν πετύχει στα αποδυτήρια, να είναι δηλαδή μια πραγματική οικογένεια».

Για την ένσταση του Λεβαδειακού: «Το χρέος που επιδίκασε τότε το αρμόδιο δικαστικό όργανο ήταν περίπου 12.000. Αυτό το θέμα όλως περιέργως βγήκε μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Επειδή λοιπόν, η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει μάθε να δουλεύει στο φως, θέλω να πω ότι οι πλάκες τελειώνουν εδώ. Κανένας δεν θα πειράξει την ομάδα και το θέμα έχει κλείσει. Δεν έχει να φοβάται κανένας τίποτα όπως και ο κόσμος. Ξέρουμε πολύ καλά ότι αν κάποιος προπονητής είναι τιμωρημένος τότε η Football League ενημερώνει την ομάδα μέσω του παρατηρητή ότι δεν έχει δικαίωμα να καθίσει στον πάγκο της ομάδας. Από εκεί και πέρα ο κύριος Κομπότης που ξέρει ότι θα γίνει δεκτή η ένσταση του; Και ακόμα, αφού η Καλλιθέα παραιτήθηκε από την διεκδίκηση της, που ξέρει ο κύριος Κομπότης αν δεν έχει πληρωθεί ο Αναστόπουλος; Μήπως έχουν ανοικτή γραμμή Καλλιθέα και Λεβαδειακός. Δεν χρειάζεται να υπάρχει φόβος και ο ΟΦΗ έχει πιο σημαντικά θέματα».

Για την διοίκηση του ΟΦΗ: «Με μπροστάρη το Νίκο Μαχλά που δεν κοιμάται για να λύσει όλα τα θέματα του ΟΦΗ, όλα πάνε μια χαρά. Όλοι τρέχουμε 24 ώρες το 24ωρο για να προσπαθήσουμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Προσπαθούμε κάθε μέρα για να λύσουμε όλα τα θέματα. Αν δεν πιστεύαμε ότι θα βγει η χρονιά, δεν θα ήμασταν τώρα εδώ. Πιστεύω ότι θα πάρουμε την άνοδο και τότε θα ξημερώσει ένα άλλο αύριο για την ομάδα μας. Κανένας μας δεν είπε ότι είναι εκατομμυριούχος και θα φέρει χρήματα για να σώσει την ομάδα».

Για τους φιλάθλους του ΟΦΗ: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΟΦΗ γιατί κάνει μια τεράστια προσπάθεια. Είναι πάντα στο πλευρό μας και αυτό της ομάδας βοηθώντας την να παίζει σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Η συμπεριφορά του είναι άψογη και έχει συμβάλει τα μέγιστα στην φετινή πορεία».
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο