Αναγνώστες

Από το Blogger.
Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010
Ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες του Ο.Φ.Η. που έχει βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα για την εντυπωσιακή πορεία που έχει κάνει τελευταία, ο Χρήστος Μπούρμπος, μίλησε στον Κρήτη Σπορ Fm 87,6.

Ο έμπειρος άσος αναφέρθηκε στην καλή παρουσία της ομάδας του στα τελευταία παιχνίδια, την προσπάθεια της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και τα όσα συμβαίνουν στο χώρο της Β’ Εθνικής.

Αναλυτικά ο Χρήστος Μπούρμπος μίλησε:


Για την διακοπή του πρωταθλήματος και το αν αυτή μπορεί να κόψει την καλή αγωνιστική κατάσταση του ΟΦΗ: «Δεν έχουμε πάψει να δουλεύουμε. Είδαμε που κινούμαστε στη φυσική κατάσταση με τα εργομετρικά που έγιναν και πήγαμε πολύ καλά. Η ομάδα δουλεύει σαν να έχει πρωτάθλημα και προσπαθούμε να διατηρηθούμε σε καλή κατάσταση εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος».

Για το τι έχει αλλάξει ο Νίκος Αναστόπουλος από τότε που ήρθε στον ΟΦΗ ο δεξιός μπάκ της Κρητικής ομάδας επισήμανε: «Από όταν ήρθε ο κ. Αναστόπουλος έχει την δική του φιλοσοφία. Έχει κερδίσει τους παίκτες. Έχει δουλέψει πολύ στο κομμάτι της τακτικής. Ο κάθε παίκτης έχει το ρόλο του μέσα στο παιχνίδι . Θέλει μια σφιχτή ομάδα που να χάνει δύσκολα και αυτό προσπαθούμε να εφαρμόσουμε στα παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι ο ΟΦΗ διαθέτει μέχρι στιγμής την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος: «Σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός να χτίζεται μια ομάδα από τα θεμέλια. Η δικιά μας ομάδα χτίζεται από τη άμυνα. Όλοι οι παίκτες είναι σε διαδικασία άμυνας και πειθαρχίας. Αν είμαστε έτσι και στη συνέχεια του πρωταθλήματος πιστεύω ότι θα διατηρήσουμε το ρεκόρ να μην δεχόμαστε γκολ. Είναι σημαντικό στοιχείο αυτό για μια ομάδα. Και όπως λέει και ο προπονητής μας όταν παίζουμε καλή άμυνα θα έρθει και το γκολ».

Για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα της Football League: «Το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής είναι περίεργο και το βιώσαμε πέρυσι. Υπήρχαν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες που δυστυχώς κάνουν κουμάντο πολλά χρόνια στο παρασκήνιο. Ο ΟΦΗ όμως δεν είναι ομάδα για να μπλέκεται σε παρασκήνια. Έχει τους ανθρώπους για να ανέβει νόμιμα στην παραπάνω κατηγορία. Έχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες και δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι τα παιχνίδια κερδίζονται στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν πιστεύει ότι η τριάδα που βρίσκεται τώρα στην κορυφή θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και στη συνέχεια: «Με τα Γιάννενα πιστεύω ότι θα είμαστε κοντά μέχρι το τέλος . Όσο για τον Παναιτωλικό δεν θεωρώ ότι έχει την ίδια δυναμική με τα Γιάννενα και εμάς. Θεωρώ ότι ο Λεβαδειακός μπορεί να ξυπνήσει και να μας ακολουθήσει. Εμάς με ενδιαφέρει τι θα κάνουμε εμείς , και στο τέλος που θα κάνουμε ταμείο εύχομαι να είμαστε εμείς πρωταθλητές».

Για την παλιά του ομάδα την ΑΕΚ: «Όταν έρχεται ένας νέος προπονητής από την Ισπανία που προωθεί τους νέους παίκτες θέλει να βλέπει όλο το υλικό. Θεωρώ ότι η ΑΕΚ αυτή την στιγμή δεν είναι μια σταθερή ομάδα. Μπορεί να χάσει εύκολα και να κερδίσει εύκολα».

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο