Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010
Πεπεισμένος πως ο ΟΦΗ θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του εξέφρασε με δηλώσεις του ο Γιώργος Κατσικογιάννης.

Σίγουρος πως ο ΟΦΗ θα καταφέρει να πετύχει ότι δεν κατάφερε πέρσι δηλαδή την άνοδο στην superleague εμφανίστηκε ο Γιώργος Κατσικογιάννης με δηλώσεις του στη mikriliga.com .

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Κατσικογιάννη στη mikriliga.com:



Πιστεύεις πως ο ΟΦΗ μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ;
"Είμαστε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, έχουμε καλούς και ποιοτικούς παίκτες και πιστεύω πως θα καταφέρουμε αυτό που δεν καταφέραμε την περασμένη χρόνια".

Για το παιχνίδι του προηγούμενου Σαββάτου με τον Θρασύβουλο θα μας πεις δυο λόγια;
"Δεν είχαμε την απαιτούμενη απόδοση και δεν ήμασταν τόσο καλοί. Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι πήραμε τους τρείς βαθμούς και καταφέραμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα".

Την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσετε τη Δόξα Δράμας, θα ήθελα το σχόλιο σου.
"Είναι δύσκολος αγώνας, το μυαλό μας από τώρα είναι στη Δράμα. Θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς την νίκης για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε δυναμικά και με ώθηση στο πρωτάθλημα ώστε να πάμε ακόμα καλύτερα".

Η διακοπή λόγω των Δημοτικών εκλογών θα λειτουργήσει θετικά ή αρνητικά για το σύλλογο;
"Έχει και θετική αλλά και αρνητική πλευρά το θέμα. Από όποια όψη και να το δεις κάτι θα πάρεις. Από τη μια είναι ότι πάνω που βρήκαμε το ρυθμό μας έρχεται η διακοπή και από την άλλη θα μας κάνει καλό γιατί θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Θα καταφέρουμε με αυτόν τον τρόπο να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Θα διορθώσουμε τα προβλήματα μας και δεν θα τα έχουμε στην συνέχεια".

Πως βλέπεις τις επόμενες αγωνιστικές;
"Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα σε αύτη τι κατηγορία. Όλα θέλουν προσοχή. Η ομάδα μας είναι πολύ καλή και θα καταφέρει να πάρει τα θετικά αποτελέσματα που απαιτούνται για να φτάσει ψηλά".

Τι έχεις να πεις για τους συμπαίκτες σου;
"Όλοι είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα. Ο καθένας έχει το δικό του ρόλο μέσα σε αυτή και δίνει τον καλύτερο του εαυτό κάθε φορά. Όλοι μαζί προσπαθούμε για τους στόχους της ομάδας και για τη νίκη κάθε φορά που θα μας φέρει πιο κοντά στην άνοδο".

Οι στόχοι σου ποιοί είναι;
"Να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου να γίνω καλύτερος παίκτης και να μπορέσω να γυρίσω πίσω στην ομάδα μου και να καθιερωθώ".

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο