Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010
Σε εργομετρικά τεστ υποβλήθηκαν οι παίκτες του ΟΦΗ τα οποία και έδειξαν πως βρίσκονται σε πολύ καλή φυσική κατάσταση.

Οι παίκτες του ΟΦΗ υποβλήθηκαν σε εργομετρικά τεστ χθες και σήμερα τα οποία και έδειξαν πως όλοι οι ποδοσφαιριστές των "ασπρόμαυρων" βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση.



Όλοι οι ποδοσφαιριστές αφέθηκαν στα χέρια των Νίκο Κουνδουράκη και Θανάση Μουρτζιάπη οι οποίοι και τους υπέβαλαν σε εργομετρικές εξετάσεις οι οποίες και έδειξαν πως όλοι βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης

Αυτά τα τεστ ουσιαστικά επιβεβαίωσαν και την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου αλλά και την δουλειά που έγινε κατά την περίοδο της προετοιμασίας.

Ψάχνει αντίπαλο για την Παρασκευή

Σε αναζήτηση αντιπάλου βρίσκεται ο ΟΦΗ. Οι υπεύθυνοι της ομάδας θέλουν οι παίκτες να παραμείνουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς γι'αυτό και αναζητείται αντίπαλος, ωστε ο ΟΦΗ να δώσει φιλικό αγώνα το μεσημέρι της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του ΒΑΚ. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί αντίπαλος κάτι που ελπίζουν στον ΟΦΗ να συμβεί αύριο.

Σε εργομετρικά τεστ υποβλήθηκαν οι παίκτες του ΟΦΗ τα οποία και έδειξαν πως βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο φυσικής κατάστασης.
Πηγη : Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο