Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010
Δυστυχώς, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του ΟΦΗ και ο Κένταλ Ουκάρ μένει εκτός μέχρι το τέλος της χρονιάς καθώς υπέστη ολική ρήξη χιαστών.



Ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ υποβλήθηκε σε μαγνητική το μεσημέρι της Τρίτης και στην συνέχεια εξετάστηκε από τον Γιώργο Στεφανουδάκη που έβγαλε την τελική διάγνωση που ήταν σοκ τόσο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή όσο και για την ομάδα.

Ο 29χρονος χαφ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα συγκρούστηκε με τον Αναστασιάδη πέφτοντας στον αγωνιστικό χώρο και σφαδάζοντας από τους πόνους.

Όπως είναι φυσιολογικό στον ΟΦΗ τραβούν τα μαλλιά τους καθώς ο Ουκάρ γίνεται ο 4ος ποδοσφαιριστής (!!) της ομάδας που μένει εκτός δράσης λόγω σοβαρού τραυματισμού μετά τους Ρόβα, Μπαρτζώκα και Σταυρακάκη που έχουν χάσει το μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής περιόδου.

Πλέον, γίνεται κατανοητό ότι αλλάζουν και οι προτεραιότητες για την μεταγραφική ενίσχυση του ΟΦΗ τον Ιανουάριο καθώς η ομάδα έχει... ξεμείνει από μέσους αν και επιστρέφει ο Ρόβας που ωστόσο κρίνεται ανέτοιμος λόγω της πολύμηνης αποχής του από τους αγωνιστικούς χώρους.
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο