Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Για την αντίδραση του ΟΦΗ από εδώ και στο εξής μίλησε στον Athletic Radio 104,2 ο Μηνάς Πίτσος. «Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα» τόνισε ο 30χρονος μεσοαμυντικός.


Ένας εκ των αρχηγών της ομάδας φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μεσημέρι» και τον Μανόλη Χρονάκη όπου αναφερόμενος στην φάση του δεύτερου γκολ όπου πρωταγωνιστής ήταν ο ίδιος, ο Μηνάς Πίτσος τόνισε κατηγορηματικά ότι του έγινε φάουλ λέγοντας «με βγάζει εκτός πορείας ο Γκούρμα αλλά αυτό δεν φαίνεται στην κάμερα. Είναι καθαρό φάουλ γιατί με σπρώχνει και δεν μου επιτρέπει να διώξω την μπάλα».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μηνά Πίτσου στον Athletic Radio 104,2

Για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν καλό αντίπαλο και πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν κακοί. Είχαμε ευκαιρίες, κρατήσαμε την μπάλα και καταφέραμε να βγούμε στην αντεπίθεση με καλές προοπτικές. Πιστεύω ότι κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Στην συνέχεια ήταν λάθος που δεν αντιδράσαμε μετά το γκολ του Γκούρμα. Δεν αντιδράσαμε σωστά, έπρεπε να μπούμε καλύτερα στον ρυθμό του παιχνιδιού».

Για τις τελευταίες εμφανίσεις του ΟΦΗ: «Είναι αδύνατο για όλες τις ομάδες να διατηρούν υψηλούς ρυθμούς. Όντως, δεν ήμασταν καλοί στα τελευταία παιχνίδια και το γνωρίζουμε εμείς οι ίδιοι. Σημασία έχει να παίρνουμε τους βαθμούς και να κερδίζουμε. Στα δύο τελευταία παιχνίδια είχαμε στόχο τουλάχιστον τους τέσσερις βαθμούς. Όμως, οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στα δύσκολα και όχι μετά από νίκες. Κατά πόσο μπορεί μια ομάδα να επανέλθει όταν προέρχεται από δύσκολες καταστάσεις».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου: «Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος περιμένει από την ομάδα να κερδίζει όμως και εμείς θέλουμε το ίδιο. Κανένας δεν θέλει να χάνει. Ήταν μια ήττα που θέλαμε να πάρουμε κάτι όμως κοιτάζουμε μπροστά και το παιχνίδι με τον Πανθρακικό που είναι αρκετά δύσκολο και πρέπει να το κερδίσουμε».

Για την ατμόσφαιρα στο Αγρίνιο: «Εδώ, λένε συνέχεια για εμάς και βάζουν στο μάτι το «Γεντί Κουλέ», τι να πούμε για όλα όσα είδαμε όλοι μας στο Αγρίνιο. Λίγο-πολύ γνωρίζαμε τι θα αντιμετωπίσουμε αλλά σε σχέση με το δικό μας γήπεδο, στο Αγρίνιο το γήπεδο είναι εκκλησία».

Για την μετέπειτα πορεία του ΟΦΗ: «Μόνος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Να βγούμε πρώτοι και να πάρουμε την άνοδο μέσα από την κατάκτηση του τίτλου. Είμαι αισιόδοξος λόγω της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί μέσα στην ομάδα».

Για το Νίκο Αναστόπουλο: «Πάνω από όλα είναι δίπλα μας, κοντά μας και μας στηρίζει πάντα. Όπως είδατε και στις δηλώσεις του στο Αγρίνιο μας υποστήριξε και είναι πολύ θετικό για τους ποδοσφαιριστές όταν γνωρίζουν ότι είναι δίπλα τους ένας προπονητής που μας στηρίζει και μας βοηθάει».

athleticradio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο