Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Παρουσιάζοντας σημαντική βελτίωση σε σχέση με το πρόσφατο τουρνουά των Αρχανών, ο Ο.Φ.Η. νίκησε 3-0 τον Α.Ο Χανίων σε φιλικό αγώνα στο "Γεντί Κουλέ".Εδώ έκανε το ντεμπούτο του με τη μαυρόασπρη φανέλα ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο δείχνοντας κάποιες από τις αρετές του. Ο Γιώργος Κατσικογιάννης δεν χρησιμοποιήθηκε, αλλά αποθεώθηκε από τους περίπου 2.000 οπαδούς του Ο.Φ.Η. που βρέθηκαν στο γήπεδο.  Το πρώτο γκολ των γηπεδούχων ήρθε μόλις στο 2ο λεπτό: ο Πίτσος τροφοδότησε τον Ζορμπά και αυτός τον Βλόνταρτσικ, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καλογεράκη.
Η απάντηση των Χανιωτών ήταν άμεση: στο 5’ ο Γωνιωτάκης μπήκε στα καρέ του Ο.Φ.Η., αλλά το σουτ του στην κλειστή γωνία του Βεζυρίδη έδιωξε σε κόρνερ ο τελευταίος.
Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκάλεπτου της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι παραλίγο να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, όμως το πλασέ του Ζορμπά πέρασε λίγο άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Κιάσσος από τη δεξιά πλευρά βρήκε με έξοχη σέντρα τον κορυφαίο του πρώτου ημιχρόνου, Ζορμπά, το σουτ του οποίου έφυγε σύρριζα άουτ. Καλή ευκαιρία για τους Χανιώτες στο 17’, όταν ο Αλί Ογλού με σέντρα - σουτ από μακριά ανάγκασε τον Βεζυρίδη να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 29’ ο Βλόνταρτσικ από κοντά και μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων δεν κατάφερε να νικήσει τον Καλογεράκη, ενώ η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ήταν και η μεγαλύτερη χαμένη για τον ΟΦΗ: μετά από κόρνερ του Κιάσσου ο Ζορμπάς με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Τσιτλακίδης έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει για τα Χανιά, όταν το σουτ που έκανε πέρασε άουτ. Στο 60’ ο ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματά του όταν ο νεοεισελθών Σοϊλέδης τροφοδότησε τον Βλόνταρτσικ, ο οποίος έδωσε το (εύκολο) γκολ στον Μανούσο.
Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για γκολ, αλλά ο Τσιτλακίδης στο 65’ και στο 67’ για τα Χανιά και ο Βλόνταρτσικ για τον Ο.Φ.Η. στο 72’ δε βρήκαν στόχο. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 79’ όταν ο Καρακατσάνης με έξοχο φάουλ έδωσε στον Μανούσο τη δυνατότητα να σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο