Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010
Συνάντηση με τον τεχνικό Διευθυντή των τμημάτων της Π.Α.Ε Ο.Φ.Η  Λεωνίδα Τιτομιχελάκη και τον προπονητή της ομάδος νέων Γιώργο Καβουσανό, είχε χθες ο προπονητής του ΟΦΗ  Γιάννης Χατζηνικολάου.
       Συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν τον τρόπο λειτουργίας και την οργάνωση των τμημάτων που προπονούνται στο Β.Α.Κ , καθώς και ο γενικότερος προπονητικός σχεδιασμός. Επόμενη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με τους προπονητές και το προσωπικό των τμημάτων υποδομής , σήμερα , με αφορμή την έναρξη των προπονήσεων της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η στο CANDIA MARIS. Για τις συναντήσεις αυτές ο κ.Χατζηνικολάου δήλωσε << Όλο αυτό τον καιρό ενημερώθηκα πλήρως από τον τεχνικό Διευθυντή των τμημάτων υποδομής και  υα συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται εκεί ,για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος . Θα παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη των παιδιών ,σε συνεργασία με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο>>.
Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ο.Φ.Η ενημερώνει τους γονείς και τα παιδιά οτι οι εγγραφές ξεκίνησαν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εποικονωνούν καθημερινά με τη γραμματεία ατο CANDIA MARIS απο τις 18.00 έως 20.00 και στα τηλέφωνα 6973820496(σταθερη γραμμή) και 6942464226

πηγή: ΠΑΤΡΙΣ


Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο