Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΙΝΤΟ








Στο χθεσινό(Τετάρτη) διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ συζητήθηκε εκτενώς το θέμα της αξιοποίησης του γηπέδου που έχει ο ΟΦΗ στην περιοχή του Λίντο. Η απόφαση που πάρθηκε είναι ότι ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ προτίθεται άμεσα να αξιοποιήσει τον χώρο προς όφελος των ακαδημιών ποδοσφαίρου της ομάδας.

Οι εργασίες για την τοποθέτηση χλοοτάπητα, θα προχωρήσουν άμεσα, για την υλοποίηση ενός σχεδίου που ήταν πάντα στόχος της διοίκησης του Ερασιτέχνη ΟΦΗ. Το επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες της πρωτοβουλίας αυτής, που θα δώσει ασφαλή και μόνιμη στέγη στις ακαδημίες ποδοσφαίρου του συλλόγου.



ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΦΗ



Για την Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ,η οποία επίσης απασχόλησε το χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα γίνει στις 3 Σεπτεμβρίου,ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,Βασιλης Ξημερης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Προσδοκούμε ότι μέσα από αυτή τη νέα διαδικασία θα προκύψει μια μόνιμη διοίκηση στην ΠΑΕ ΟΦΗ,μεσα από την οποία σαν Ερασιτέχνης ΟΦΗ ευελπιστούμε να έχουμε μια καλή συνεργασία σε θέματα που αφορούν τον ΟΦΗ.Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ θα στηρίξει τη νέα διοικηση,όπως έχει κάνει άλλωστε μέχρι σήμερα».Στην Γενική Συνέλευση τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ θα εκπροσωπήσουν ο Βασίλης Ξημερης και ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,Παναγιωτης Σπυριδάκης.



Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΙΚ



Ένα ακόμη θέμα που απασχόλησε την χθεσινή συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΟΦΗ,ηταν το θέμα της επαναλειτουργίας της Μπουτίκ του συλλογου.Για το θέμα αυτό οι κ.κ.Κλαδος και Σερπετσιδάκης από τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ,σε συνεργασία με το τμήμα μάρκετινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ,θα έχουν συνάντηση για να καθοριστούν οι κινήσεις που πρέπει να γινουν,ώστε ο σύλλογος να έχει και πάλι την δική του μπουτίκ,με αντικείμενα με το σήμα του ΟΦΗ,τα οποία θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλαθλοι.



ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΟΦΗ



Ξεκινούν από την 1η Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο τμήμα στίβου του ΟΦΗ,με αφορμή το ξεκίνημα της νέας περιόδου.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2810/261382(5μμ-6μμ).Οι προπονήσεις θα διεξάγονται καθημερινά στο Εθνικό Στάδιο Ηρακλείου.

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο