Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010
Με κοινή ανακοίνωση, ο σύλλογος μετόχων και οι σύνδεσμοι του ΟΦΗ ευχαριστούν τον κόσμο για την εντυπωσιακή συμμετοχή στην προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση της ομάδας
Με κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν χτες βράδυ, ο σύλλογος μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ και οι σύνδεσμοι Snakes Heraklion Club και Κρήτες, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τον κόσμο της ομάδας για τη συμμετοχή του στην οικονομική ενίσχυση στο φιλικό κόντρα στον ΑΟΧ.

Παράλληλα, προτρέπουν τους φιλάθλους του ΟΦΗ για μεγαλύτερη συμμετοχή στη γενικότερη προσπάθεια, με αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Ο Σύλλογος Μετόχων της ΠΑΕ ΟΦΗ, οι Snakes και οι Κρήτες θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας για την αυθόρμητη και εντυπωσιακή του συμμετοχή στη χθεσινή προσπάθειά μας για την οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ ΟΦΗ μέσω της διάθεσης των κουπονιών που εκδόθηκαν στο φιλικό με τον ΑΟΧ. Το ποσό που εισπράχθηκε θα διατεθεί εξ ολοκλήρου στην εταιρεία.

Ο κόσμος του ΟΦΗ έδωσε ένα μικρό δείγμα της αγάπης που τρέφει για την ομάδα και τον καλούμε σε ενεργότερη συμμετοχή με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Συνειδητοποιούμε ολοένα και περισσότερο με το πέρασμα του χρόνου ότι ο ΟΦΗ είμαστε εμείς, ο κόσμος του, οι φίλαθλοι της Κρήτης και μόνο με την ενεργό συμμετοχή όλων εμάς θα γίνει ο ΟΦΗ που ονειρευόμαστε.

ΥΓ: Καλωσορίζουμε τον Α.Ο. Χανιά στις εθνικές κατηγορίες και του ευχόμαστε ολόψυχα να επιτύχει τους στόχους του.
"

Σύλλογος Μετόχων ΠΑΕ ΟΦΗ
Snakes 4
Κρήτες 4

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο