Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Οπως ακριβώς το περσινό καλοκαίρι, έτσι και φέτος ο Μιχάλης Παυλής βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να προβάλουν ως φαβορί για την απόκτηση του παίκτη.

Η διαφαινόμενη αποχώρηση των Πιοτρ Βλόνταρτσικ και Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς από το Ηράκλειο, βάζει τη διοίκηση του συλλόγου πιο έντονα στην αναζήτηση ενός ποιοτικού παίκτη που θα γεμίσει την γραμμή κρούσης.
Ο Παυλής αποτελεί τον διακαή πόθο του προέδρου της ομάδας Νίκου Μαχλά και του τεχνικού Γιάννη Χατζηνικολάου. Η περίπτωση της απόκτησής του φαντάζει δύσκολη, καθώς τον 21 ετών επιθετικών διεκδικούν με αξιώσεις ο Ολυμπιακός Βόλου και ο Λεβαδειακός. Εντούτοις, η επιθυμία του Παυλή φέρεται να είναι να αγωνιστεί στην ομάδα του Ηρακλείου, εφόσον ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού.
Η κόντρα των διεκδικητών του παίκτη έχει ανάψει για τα καλά, καθώς όσο περνούν οι μέρες οι ομάδες προσπαθούν να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους. Ο Μαχλάς έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση και όλα δείχνουν ότι ο ΟΦΗ είναι ένα βήμα μπροστά σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες.
Στα υπόψιν των Κρητικών εξακολουθούν να παραμένουν οι Μαρκ Γκουεΐ, Ροντρίγκο, Ζντράβκο Πόποβιτς και Δημήτρης Κοιλιάρας. Οι δύο τελευταίοι κυρίως για την θέση του αριστερού χαφ, όπου ο ΟΦΗ επιθυμεί μια επιπλέον λύση στο ρόστερ του.
Η προετοιμασία του συλλόγου στο Καρπενήσι συνεχίζεται, ωστόσο η αυριανή είναι η μέρα της επιστροφής. Ο ΟΦΗ αναμένεται να επιστρέψει αύριο το βράδυ στη βάση του, ενώ το Σάββατο θα δώσει φιλική αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.


πηγή: dokari.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο