Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010


Με την επιστροφή του Ατρομήτου στην Ελλάδα, στον ΟΦΗ στρέφουν την προσοχή τους στον Πόποβιτς όπου έπονται εξελίξεις.

Όπως το athleticradio.gr είχε αποκαλύψει την Παρασκευή για την επαναπροσέγγιση ΟΦΗ και Πόποβιτς, στον ΟΦΗ δεν τα παρατούν μέχρι να ντυθεί στα "ασπρόμαυρα" ο Κροάτης μεσοεπιθετικός. 

Από ότι αναφέρουν, καλά πληροφορημένες πηγές από τον ΟΦΗ - η Τρίτη αναμένεται ιδιαίτερα κρίσιμη ημέρα για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών που δεν αποκλείεται όμως να φέρει και θετικές εξελίξεις. Το σίγουρο είναι ότι από την στιγμή που οι δύο πλευρές βρίσκονται ξανά σε επαφές, τα δεδομένα για την πραγματοποίηση της επιστροφής του Πόποβιτς βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Τι γίνεται με επιθετικό;
Οι ημέρες περνούν και ο Γιάννης Χατζηνικολάου περιμένει τις εξελίξεις στο θέμα απόκτησης του επιθετικού. Γιατί, η αλήθεια είναι ότι ο Σερραίος βλέποντας τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται επιθυμεί να γίνει γρήγορα η προσθήκη δύο ποδοσφαιριστών στην γραμμή κρούσης ώστε να ενισχυθεί η ομάδα.

Η περίπτωση του Ιωάννου είναι δύσκολη λόγω των οικονομικών απαιτήσεων που προβάλει η Καβάλα για να τον αποδεσμεύσει ενώ πιο προσιτή, οικονομικά, φαίνεται πως είναι η περίπτωση του Μαρκ Γκουέι.

Μάλιστα στην περίπτωση του Ιβοριανού επιθετικού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στον ΟΦΗ έχουν κάνει κάποιες επαφές με την διοίκηση του Εθνικού Αστέρα χωρίς οι δύο πλευρές να έχουν προχωρήσει σε προχωρημένες συζητήσεις.

Όσον αφορά το όνομα του Μιχάλη Παυλή, ο Γιάννης Χατζηνικολάου διέψευδε ότι υπάρχει θέμα απόκτησης του νεαρού επιθετικού που παραχωρείται δανεικός από την ΑΕΚ.

Τέλος ο Σαΐμπου Γιακούμπου αναμένεται στο Ηράκλειο την Πέμπτη όπου θα προπονηθεί με την ομάδα και στην συνέχεια, το Σάββατο θα αγωνιστεί στο φιλικό απέναντι στον Εργοτέλη.
Πηγη: Athletic Radio

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο