Αναγνώστες

Από το Blogger.
Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010
Λένε ότι από τα πρώτα φιλικά προετοιμασίας ασφαλή συμπεράσματα δεν μπορούν να βγουν. Στον ΟΦΗ, βέβαια, δεν περίμεναν τα πρώτα τεστ για να διαπιστώσουν ότι απαιτείται ενίσχυση στην επιθετική γραμμή. Απλώς μέσα από αυτές τις αναμετρήσεις φάνηκε το μεγάλο πρόβλημα των Κρητικών, το οποίο αν δεν λυθεί τα πράγματα θα είναι σκούρα στη Β’ Εθνική.
Στο Ηράκλειο, πάντως, γνωρίζουν πού πονάνε, γι’ αυτό και βασικός στόχος είναι η απόκτηση σέντερ φορ. Οχι ενός αλλά πιθανότατα δύο, από τη στιγμή που ο Ντομαγκόι Αμπράμοβιτς μετράει... ώρες στο Καρπενήσι και ο Πιοτρ Βλοντάρτσικ δεν έχει ικανοποιήσει τον τεχνικό Γιάννη Χατζηνικολάου με την έως τώρα παρουσία του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.


Οι Μελανόλευκοι στα τρία φιλικά με Εθνικό Αστέρα (1-1), Ηλιούπολη (1-1) και Παναιτωλικό (0-1) δεν έχουν καταφέρει να γευτούν τη χαρά της νίκης. Ευκαιρίες δημιούργησαν, αλλά δίχτυα βρήκαν μόνο δύο ποδοσφαιριστές και αυτοί όχι επιθετικοί. Συγκεκριμένα, απέναντι στην ομάδα της Καισαριανής σκόραρε με πέναλτι ο Βερόν και κόντρα στην Ηλιούπολη ο Καρακατσάνης μετά από πάσα του Ζορμπά. Τόσο ο Αμπράμοβιτς όσο και ο Βλοντάρτσικ δεν βρήκαν δίχτυα. Παρότι, λοιπόν, ο πρώτος αποκτήθηκε προσφάτως και ο δεύτερος ανανέωσε τον περασμένο μήνα το συμβόλαιό του, όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσουν παρελθόν για τον ΟΦΗ.

Τις εξελίξεις στα μεταγραφικά θα «τρέξει» ο πρόεδρος Νίκος Μαχλάς, που την Κυριακή (08/08) αναχώρησε από το Καρπενήσι για το Ηράκλειο. Στη λίστα του υπάρχουν πολλά ονόματα, όπως αυτό του Μαρκ Γκουεΐ του Εθνικού Αστέρα, του Ζντράβκο Πόποβιτς του Ατρόμητος και του Ροντρίγκο που έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό. Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη Superleague. Ο λόγος για τον 24χρονο Γάλλο επιθετικό Μεντί Μπουβάλ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Πανιώνιο, και για τον συνομήλικό του Δημήτρη Κοιλιάρα των Κυανερύθρων, που είναι στη λίστα ως ένας από τους υποψήφιους για να καλύψει το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής. Μεταξύ των ονομάτων που «παίζουν» είναι και αυτό του Ηλία Ιωάννου της Καβάλας, αλλά η περίπτωσή του είναι ιδιαίτερα δύσκολο να προχωρήσει από τη στιγμή που αυτός δεσμεύεται με συμβόλαιο.
Πηγη: exedrasports

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο