Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010
Πηγη: Athletic radio
Μετρημένος όπως πάντα εμφανίστηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου μιλώντας στο athleticradio.gr μετά το τέλος του αγώνα.



O τεχνικός του ΟΦΗ αν και δεν θέλησε να μιλήσει αρκετά για την εικόνα της ομάδας του τόνισε ότι "έχουμε δουλειά μπροστά μας και βέβαια πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θεωρώ πως εμφανιστήκαμε πιο "φρέσκοι" και αυτό φάνηκε μέσα στο παιχνίδι" ήταν τα λόγια του Γιάννη Χατζηνικολάου.

Ο Σερραίος πάντως δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την εμφάνιση του νεαρού Χαριτωνίδη λέγοντας ότι "έμεινα ικανοποιημένος από εκείνον. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία και θα δούμε τι θα γίνει" είπε για τον 21χρονο αμυντικό που πάντως θα αναχωρήσει από το Καρπενήσι την Παρασκευή.

Ο "Χάτζη" πάντως εμμέσως πλην σαφώς επιβράβευσε τους παίκτες του για την εμφάνιση κόντρα στην Ηλιούπολη δίνοντας τους το πρώτο ρεπό στο Καρπενήσι αφού τους άφησε ελεύθερους το πρωί της Παρασκεύης.

Βαζάκας: "Κρίσιμη η φετινή χρονιά για τον ΟΦΗ"
O Γιώργος Βαζάκας από την πλευρά του είχε να πει για τον ΟΦΗ μόνο καλά λόγια. Ο τεχνικός της Ηλιούπολης χαρακτήρισε κρίσιμη την φετινή σαιζόν για τον ΟΦΗ λέγοντας ότι πρέπει να πάρει την άνοδο προκειμένου να μην χαρακτηριστεί ομάδα Β΄ Εθνικής... "Ο ΟΦΗ είναι πάντα ΟΦΗ. Έχει μεγάλη δυναμική, "βαριά" φανέλα και πάρα πολύ κόσμο. Είναι το φαβορί όμως επειδή έχασε πέρυσι την άνοδο θα πρέπει φέτος να βγει γιατί διαφορετικά αν δεν πάρει την άνοδο τότε κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ομάδα Β΄ Εθνικής".

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο