Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010
πηγη: www.athleticradio.gr
Ο Παναγιώτης Ζορμπάς μίλησε στον Athletic Radio 104,2 από το Καρπενήσι αναφερόμενος σε όλα όσα αφορούν τον ΟΦΗ.


Ο "Ζορμπίνιο" όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι συμπαίκτες του μιλώντας στο Νίκο Μαρκάκη έκανε το σχόλιο του για την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας λέγοντας ότι "φέτος δουλεύουμε πιο σκληρά από πέρυσι. Από την αρχή που ξεκίνησε η προετοιμασία γίνεται καλή δουλειά και αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Όσον αφορά την περσινή περίοδο ο 23χρονος μιλάει για την "πίκρα" που του άφησε... "Αισθάνομαι πολύ μεγάλη πίκρα για όλα όσα έγιναν στο περσινό πρωτάθλημα. Όμως από την στιγμή που τελείωσε, εμείς πρέπει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη στο φετινό πρωτάθλημα. Να πεισμώσουμε ακόμα περισσότερο μετά από όσα έγιναν και να πάρουμε την απευθείας άνοδο".

Ερωτώμενος για την παρουσία του για δεύτερη χρονιά, ο Ζορμπάς απάντησε ότι "είχα αρκετές προτάσεις αλλά εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να μείνω στον ΟΦΗ. Να είμαι μέλος αυτής της προσπάθειας που θα φτάσει μέχρι τέλος και θα έχει ως στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα".

Μιλώντας για τους προσωπικούς του στόχους τονίζει "θέλω να πετύχει πολύ αυτή η ομάδα. Όλοι σκεφτόμαστε με αυτόν τον τρόπο. Θέλω να δείξω περισσότερα πράγματα και να εμφανιστώ ακόμα καλύτερος".

"Να έχουμε καλή αρχή"
Ο ΟΦΗ βρίσκεται στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας του και ο Παναγιώτης Ζορμπάς στέκεται σε αυτό το γεγονός εν αντιθέσει με την προηγούμενη χρονιά που έφερε το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα... "Το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινήσαμε νωρίς εν αντιθέσει σε σχέση με την περσινή χρονιά. Αυτό που θέλω να πω όμως είναι ότι πρέπει να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα. Θεωρώ ότι οι λόγοι που δεν είχαμε την κατάλληλη πορεία ήταν το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, τα κρίσιμα παιχνίδι που έγιναν στο "Γεντί Κουλέ" και δεν τα κερδίσαμε και βέβαια όλα όσα έγιναν εκτός γηπέδων. Όμως το πιο σημαντικό είναι να μην επαναλάβουμε τα περσινά λάθη".

Παράλληλα αναφέρεται και στο φετινό ρόστερ "είναι πολύ ποιοτικό και πιστεύω ότι οι δυνατότητες μας θα φανούν και μέσα στο γήπεδο".

"Θέλω να προσφέρω περισσότερο"
Βέβαια η κουβέντα πήγε και στον εαυτό του με τον Ζορμπά να δηλώνει ότι περιμένει τον ίδιο καλύτερο σε σχέση με πέρυσι... "Για εμένα η περσινή χρονιά ήταν καλή αλλά περίμενα περισσότερα από εμένα. Φέτος πιστεύω ότι θα δώσω πιο πολλά στον ΟΦΗ και θα δείξω περισσότερα πράγματα στον κόσμο".

Για τον Παναγιώτη Ζορμπά η λέξη πίεση δεν υπάρχει όπως είπε ο ίδιος: "Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πίεση και άγχος. Την στιγμή που μπαίνουμε στο "Γεντί Κουλέ" μόνο μας βοηθάει. Ο κόσμος μας βοηθάει και εγώ έτσι σκέφτομαι" στέλνοντας τέλος το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους του ΟΦΗ "θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας ώστε να κερδίσουμε την άνοδο. Θέλουμε να βρίσκεται δίπλα μας ο κόσμος και στο τέλος της χρονιάς να πανηγυρίσουμε όλοι την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα".

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο