Αναγνώστες

Από το Blogger.
Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010
Πηγη: Athletic Radio
Αισθητά βελτιωμένος από το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ηλιούπολη.

Μπορεί να μην κέρδισε αλλά σε ένα φιλικό παιχνίδι λίγη σημασία έχει αυτό. Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Ηλιούπολή παρουσιάζοντας αισθητά σημάδια βελτίωσης.


Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στοόταν Σταυρακάκης έκανε την σέντρα από τα δεξιά, οΜανούσος έπιασε την κεφαλιά με τον Τακίδη να διώχνει σε κόρνερ.Ο Αγρίτης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Κοκκινάκηςέπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ

Στο 19΄ το σουτ του Κοκκινάκη, δεν ανησύχησε τονΤακίδη, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα. Στο 31΄ λίγο έλειψε ο ΟΦΗ να ανοίξει το σκορ όταν μετά από σέντρα-σουτ του Σταυρακάκη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ με την φάση αυτή να είναι και η τελευταία καλή στο παιχνίδι.

Στην επανάληψη η Αθηναϊκή ομάδα δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή στο 52΄ όταν μετά το σουτ του Σικαλιά, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 55΄ το σουτ του Καρακατσάνη καταλήξε λίγο άουτ. Δύο λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ τουΚιάσσου, ο Χαραλαμπάκης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 62΄ μετά από σέντρα τουΚιάσσου, ο Αμπράμοβιτς έπιασε την κεφαλιά με  την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ

Στο 72΄ η σέντρα του Καρακατσάνη,  είχε αποδέκτη τονΑμπράμοβιτς, με τον Κροάτη να πιάνει την κεφαλιά αλλά ο πορτιέρο της Ηλιούπολης να διώχνει. Στην συνέχεια της φάσης ο Κοκκινάκης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα όμως συνελήφθη σε θέση οφσάιτ. Ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Αμπράμοβιτς πέρασε λίγο άουτ.

Στο 75΄ οι προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Χατζηνικολάου απέφεραν καρπούς. Ο Σκουτέλης μπήκε μέσα στην περιοχή, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Καρακατσάνη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στο 84΄ η Ηλιούπολη έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μετά από τραγικό λάθος από τον Χαριτωνίδη, ο Κοράλες πήρε την μπάλα και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1.
 

ΟΦΗ
: Μπαρτζώκας, Σταυρακάκης, Χαριτωνίδης, Ψωμάς, Κοκκινάκης, Κάλαϊτζιτς,  Βερόν, Μονιάκης, Αγρίτης, Μανούσος, Βλόνταρτσικ 

Στο δεύτερο ημίχρονο για τον ΟΦΗ αγωνίζονται οι:Βεζυρίδης, Χαραλαμπάκης,Χαριτωνίδης Καρακατσάνης, Πίτσος, Μπερτίν, Σκουτέλης, Κοκκινάκης (80΄Νύκταρης) , Κιάσσος, Ζορμπάς, Αμπράμοβιτς 

Ηλιούπολη: Τακίδης, Σικαλιάς, Ρουσάκης, Φούφουλας, Κρητικός, Δημήτρης, Θάνος, Στεφανίδης, Κάμπας, Νατσέφσκι, Παραράς

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο