Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Νίκι Παπαβασιλείου μίλησε στο OFI-Creta-News.gr για όλους και για όλα. Επικοινωνήσαμε με τον πρώην προπονητή του ΟΦΗ και συζητήσαμε μαζί του για θέματα του ΟΦΗ . Ο Νίκι μπορεί να μην έκρυψε την πικρία του για τον τρόπο που έφυγε πέρυσι από τον ΟΦΗ , όμως δηλώνει ΟΜΙΛΗΤΗΣ και πως "..Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι πάντα στην καρδία μου!"

Διαβάστε παρακάτω την συνέντευξη του Νίκκι Παπαβασιλείου στο OFI-Creta-News.gr




Τι πιστεύετε πως φταίει και ο ΟΦΗ δεν πήρε την άνοδο πέρυσι?
Tο μεγαλυτερο προβλημα που ειχε η ομαδα στην περσινη περιοδο ητανε το αγνωστο της κατηγοριας. Η Β εθνικη ειναι μια κατηγορια που αν δεν εχεις παρασκηνιο ειναι πολυ δυσκολο να επιβιωσης! Η αδυναμια να παρουμε καποιους παιχτες ποιοτητας στο ξεκινημα επαιξε σιγουρα σημαντικο ρολο!


Σας άφησε κάποια πικρία ο τρόπος που αποχωρίσατε από τον ΟΦΗ ?
Κοιτα στον ΟΦΗ ηρθα με ονειρα και οραμα! Ο ΟΦΗ εχει μεγαλη ιστορια και ενα απιστευτο κοσμο πισω του! Ξεκινησαμε μια πολυ δυσκολη προσπαθεια και ενα προτζεκτ που ηθελε υπομονη και δουλεια σε βαθος! ειναι απολυτα λογικο το οτι με εχει πληγωσει πολυ το οτι δεν μου δοθηκε ο χρονος για να ολοκληρωσω το εργο μου!


Θα επιστρέφατε στον ΟΦΗ αν σας το ζητούσαν αν όχι για την θέση προπονητή για κάποιο άλλο πόστο?
Στην ζωη μου εχω μαθει να μην κλεινω ποτε πορτες ποσο μαλλον στην ομαδα της καρδιας μου! Στον ΟΦΗ ανελαβα την ομαδα σαν πρωτος προπονητης στην δυσκολοτερη του στιγμη στην ιστορια και θα ηθελα πολυ να ξαναβρεθω εκει οταν και εφοσον ειναι η καταλληλη στιγμη!


Παρακολουθείται τον ΟΦΗ ?....αν ναι πως σας φάνηκε η εμφανίση της ομαδας στα δυο πρώτα παιχνιδια?
Μαθαινω τα νεα της ομαδας αλλα δεν ειχα την ευκαιρεια να την παρακολουθησω! μπορει να μην αρχισαμε καλα αλλα ειναι πολυ σημαντικο να εκμεταλλευτουμε την εδρα μας! η ομαδα εχει ταχυτητα και περιμενω οτι θα παρει αποτελεσματα και στα εκτος εδρας παιχνιδια.


Πια η γνώμη σας για το φετινό roster του ΟΦΗ ?
Υπαρχει μεγαλυτερη ποιοτητα φετος και υπαρχει και καλη βαση απο την περσινη χρονια! Η εμπειρια των παιχτων που ζησανε τι εγινε στην περσυνη περιοδο θα βοηθηση και τα νεα παιδια ωστε η προσαρμοστικοτητα στα δεδομενα της κατηγοριας να ειναι αμεση!


Πιστεύετε πως πρέπει ο Νίκος Μαχλάς να παραμείνει μόνιμος πρόεδρος στον ΟΦΗ ?
Ο Νικος ειναι μια μεγαλη μορφη για τον ΟΦΗ και η παρουσια του σε αυτη την πολυ δυσκολη στιγμη για τον ΟΦΗ απαραιτητη! Πρεπει να βοηθηθει ομως και να μην αφεθει μονος ειδικα στο οικονομικο κομματι! Κανει μεγαλη θυσια για τον ΟΦΗ  ο Νικος και ειμαι σιγουρος αυτη την προσπαθεια που αρχισαμε μαζι θα την φερει υς περας και στο τελος θα πανηγυρησουμε την ανοδο της ομαδας ξανα στην Σουπερ λιγκα!


Ποίες ομάδες πιστεύετε πως είναι φαβορί για την άνοδο στην μεγάλη κατηγορια?
Ο ΟΦΗ ,ο ΠΑΣ Γιάννινα , ο Παναιτωλικος ισως και η Βεροια.


Πια είναι η γνώμη σας για το πρωτάθλημα της B Εθνικής?
Δυσκολο πρωταθλημα με πολυ παρασκηνιο! Ενα πρωταθλημα που παιζετε πολυ στην δυναμη! Μεγαλη η διαφορα με σουπερ λιγκα!


Πιστεύεται οτι ο ΟΦΗ με την δυναμικότητα που έχει μπορεί να στηρίξει την πολυμετοχικότητα?
Πριν απο μερικα χρονια η απαντηση θα ητανε ναι! Με αυτη την οικονομικη κριση που υπαρχει και με δεδομενο τα χρεη, τις υποχρεωσεις προς τον Βατσινα και την παραμονη της ομαδας για 2η συνεχομενη χρονια στην Β εθνικη θεωρω την προσπαθεια πολυ δυσκολη! Η ανοδος της ομαδας ισως να ειναι το κλειδι.


Ένα μήνυμα για τον κόσμο του ΟΦΗ ?
Ο κοσμος του ΟΦΗ ειναι παντα στην καρδια μου! να ειναι παντα κοντα στην ομαδα σε ολες τις στιγμες με αυτο τον απιστευτο και μοναδικο τροπο που μονο αυτος ξερει!

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο