Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Χρήστος Μπούρμπος αποτελεί τον μοναδικό απόντα για τον ΟΦΗ εν όψει της Βέροιας. Λίγες αλλαγές με την 11αδα της Κυριακής.


Το ευχάριστο για τον τεχνικό του ΟΦΗ είναι ότι στην προπόνηση της Τετάρτης δεν εμφανίστηκαν αγωνιστικά προβλήματα και με εξαίρεση τον Μπούρμπο, ο Χατζηνικολάου έχει στην διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Χρήστος Μπούρμπος θα απουσιάσει από τους δύο πρώτους επίσημους αγώνες της σαιζόν για τον ΟΦΗ καθώς "κουβαλάει" τιμωρία από την αποβολή του στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό σύμφωνα με την ποινή που του είχε επιβληθεί.

Από εκεί και πέρα η πληθώρα επιλογών που δίνει στον τεχνικό του ΟΦΗ το ρόστερ της ομάδας, του επιτρέπει να διαχειριστεί όπως ο ίδιος κρίνει τόσο τους έντεκα που θα ξεκινήσουν όσο και την διάταξη με την οποία θα παραταχθεί στην Βέροια.

Σύμφωνα, με όσα φάνηκαν στην προπόνηση της Τετάρτης, η ενδεκάδα της Βέροιας θα έχει λίγες αλλαγές σε σχέση με αυτήν του φιλικού με τον ΠΟΑ. "Σίγουροι" θεωρούνται ο Βεζυρίδης κάτω από τα δοκάρια και το αμυντικό δίδυμο που θα αποτελείται από τους Μπερτίν - Ψωμά. Δεξιά έχει προβάδισμα ο Κιάσσος έναντι του Σταυρακάκη ενώ αριστερά θα ξεκινήσει ο Πίτσος.

Εκεί που γίνεται ένας "χαμός" είναι στην μεσαία γραμμή αφού παίζονται πολλές θέσεις και πολλά θα ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη.

πηγη: www.athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο