Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010
Ο Κώστας Κιάσσος μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το… «αγριεμένο μάτι» των παικτών και τους κινδύνους της πρεμιέρας.



Ο αρχηγός του ΟΦΗ τόνισε
στον Μανώλη Σαρρή ότι το παιχνίδι με την Βέροια είναι πολύ πιο δύσκολο από άλλη αναμέτρηση επειδή είναι και νεοφώτιστη, κάτι που δεν πρέπει να επηρεάσει κανέναν μέσα στην ομάδα.

Παράλληλα… απάντησε και στις δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη που είπε ότι «διέκρινα ψυχολογικό πρόβλημα στον ΟΦΗ» λέγοντας ότι «δεν γνωρίζω αν ο προπονητής της Βέροιας έχει τελειώσει σχολή ψυχολογίας και το διέκρινε αυτό».

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κώστα Κιάσσου στον Αthletic Radio 104,2:

Για το παιχνίδι με την Βέροια: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν έχουμε περιθώρια για να παίρνουμε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης. Παίζουμε εκτός έδρας και θα ήταν ιδανικό να κερδίζαμε στην Βέροια. Δεν θέλω να ακούω διάφορα τύπου ότι παίζουμε με μια νεοφώτιστη και δεν πρέπει να επηρεαστούμε».

Για την Βέροια: «Θεωρώ ότι θα είναι μια δυνατή ομάδα και θα είναι μια ομάδα Β΄ Εθνικής. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Παίζει στην έδρα της, θα έχει τον κόσμο και θέλει να ξεκινήσει με νίκη. Όλα αυτά τα στοιχεία κάνουν τον αγώνα ακόμα πιο δύσκολο. Και όχι μόνο αυτό αλλά όποιος παίζει με τον ΟΦΗ θέλει να τον κερδίζει».

Για τον φετινό ΟΦΗ: «Σε σχέση με πέρυσι είναι σημαντικό ότι υπάρχουν πολλές επιλογές στο ρόστερ του ΟΦΗ. Σε κάθε θέση υπάρχουν δύο και τρεις ικανοί παίκτες, γεγονός που κάνει χαρούμενο τον προπονητή. Η ομάδα έχει πολλές επιλογές στην μεσαία γραμμή και την επίθεση ενώ φαίνεται πιο «δεμένη» στα μετόπισθεν που είχαμε πρόβλημα πέρυσι. Αν μας δει κάποιος, θα πει με την πρώτη ματιά ότι είμαστε φέτος πιο ομάδα».

Για τα λάθη της περσινής περιόδου: «Όλα τα παιδιά έχουν συνειδητοποιήσει τι πρέπει να κάνουμε και πώς να εμφανιστούμε φέτος στο πρωτάθλημα. Υπάρχει μεγαλύτερο πάθος. Μπορώ να πω με ακρίβεια ότι αν είχαμε κάνει το απόλυτο στην έδρα μας και εκτός Κρήτης κάναμε μια συγκομιδή βαθμών δευτέρου γύρου, θα είχαμε πάρει την άνοδο. Αν είχαμε εκμεταλλευτεί πολύ καλύτερα τον παράγοντα έδρα θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη μοίρα. Το ίδιο ισχύει και φέτος. Η έδρα μετράει πάρα πολύ και πιστεύω ότι επειδή η ομάδα έχει την δυναμικότητα και το ρόστερ μπορεί να πάρει εύκολα αποτελέσματα εκτός έδρας».

Για την προσαρμογή στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής: «Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για την ομάδα. Πιστεύω ότι θα μπούμε φέτος πιο αγριεμένοι στο πρωτάθλημα. Και αν συμβεί αυτό θα έρθουν πιο εύκολα τα αποτελέσματα και οι καλές εμφανίσεις. Τότε, οι άλλες ομάδες που πάνε για άνοδο κάνουν λίγο πίσω. Όταν κερδίζεις εσύ, είναι δύσκολο να σε ακολουθήσουν οι άλλοι».

Για τις δηλώσεις του Απόστολου Χαραλαμπίδη: «Δεν νομίζω ότι πέντε ημέρες πριν την πρώτη αγωνιστική, μπορεί να επηρεαστεί ένας ποδοσφαιριστής από μια καθυστέρηση ή από ένα πρόβλημα. Λόγω και της θέσης μου σαν αρχηγός του ΟΦΗ είμαι ο πρώτος που πρέπει να «σβήσει» την φωτιά. Τώρα αν ο προπονητής της Βέροιας έχει τελειώσει κάποια σχολή ψυχολογίας και το διέκρινε αυτό, εγώ δεν το γνωρίζω».


πηγή:.athleticradio.gr

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο