Αναγνώστες

Από το Blogger.
Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010
Ετσι... ξαφνικά, εμφανίστηκε στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ ο Γιώργος Βουλγαράκης, ο οποίος επιθυμεί σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic Radio, να βοηθήσει με φανατισμό τον ΟΦΗ.

Σε μια δύσκολη περίοδο, όπου ο ΟΦΗ ψάχνει με το... τουφέκι τους επενδυτές, προκειμένου να βρει λύσεις στο έντονο -είναι αλήθεια- οικονομικό του πρόβλημα, ο Γιώργος Βουλγαράκης φέρεται να δείχνει διάθεση εμπλοκής, άμεσα ή έμμεσα με την επόμενη μέρα στην ομάδα του Ηρακλείου.


Μόνο που θα πρέπει να βγει ο ίδιος και να μιλήσει ανοικτά και ξεκάθαρα στους οπαδούς του ΟΦΗ και να μην αφήνει το... περιβάλλον του, να διαρρέει ότι θα βοηθησει με φανατισμό για την ανεύρεση νέων χορηγιών. Φυσικά, το Dokari, δεν αμφισβητεί την καλή πρόθεση του Κρητικού πολιτικού. Σημειώνει όμως, πως είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση στο Ηράκλειο, που δεν σηκώνει πολλές συζητήσεις και μεγάλες κουβέντες. Εργα, πράξεις και ουσία απαιτεί σήμερα ο ΟΦΗ, προκειμένου να βρει τους παράγοντες - επενδυτές, που μαζί με τον Μαχλά και τους συνεργάτες του, θα μπορέσουν να οδηγήσουν την ομάδα στο δρόμο των επιτυχιών και φυσικά στη Σούπερ Λίγκα. Γιατί με μια χορηγία δεν πρόκειται να σωθεί ο ΟΦΗ. Με ένα όμιλο επιχειρηματιών από την Κρήτη, όπου πραγματικά εκεί, μπορεί ο Βουλγαράκης και όλοι οι πολιτικοί μαζί, να συνδράμουν για τη σύστασή του, μπορεί να βρει ξανά το δρόμο του.

Ιδού η Κρήτη, λοιπόν, για τον κ. Βουλγαράκη, ιδού και ο ΟΦΗ. Το πεδίο δράσης, άλλωστε, είναι ανοικτό. Και στα "σκυλιά" δεμένα...
Πηγη: Dokari

Μοιράσου το άρθρο στο Facebook:




Αρχείο